To je to što me zanima!

Meghan operirala palčeve kako bi mogla stalno biti u štiklama

Na fotografijama iz 2013. godine Meghan je imala jako otečena stopala. Isti problem su imale i Victoria Beckham, Amal Clooney, Oprah Winfrey, Tilda Swinton...
Vidi originalni članak

Vojvotkinja Meghan Markle (37) je operirala čukljeve kako bi imala savršena stopala i mogla stalno nositi visoke cipele, tvrde liječnici, prenosi The Sun. Nakon što je Meghan skinula cipele i bosonoga proštetala Novim Zelandom kako bi prisustvorala maorskom obredu, fotografi su uhvatili sliku njenih stopala i primijetili ožiljke.

- Taj ožiljak je od operacije čukljeva. Premda je ožiljak malen, ta operacija je jako bolna. Potrebno je i do tri mjeseca kako bi pacijentice ponovno mogle nositi štikle - kaže kirurg Kumar Kunasingam.

Meghan je navodno operirala palčeve još 2014., a njena je agonija s bolnim nogama trajala godinama prije operacije. Holivudski život i njen stil života ju je primorao da stalno nosi štikle.

- Tijekom operacije potrebno je proći kroz nekoliko slojeva tkiva i doći do kosti, koja se potom treba slomiti, ispaviti i fiksirati - kaže doktor koji je to usporedio s crvenim lukom 'koji ima nekoliko slojeva i tjera vas na suze'. Dodao je i kako je mit da čukljeve uzrokuju štikle te da isti problem iz 25% posto žena.

Na fotografijama iz 2013. godine Meghan je imala jako otečena stopala. Isti problem su imale i Victoria Beckham, Amal Clooney, Oprah Winfrey, Tilda Swinton.

VIDI OVO! Meghan i Harry otkrivaju što im je skoro pokvarilo vjenčanje.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • merida_1 04.11.2018.

    Problem je u tome što se usljed ,upravo štikli, ponovo pojave....

  • Ork24 03.11.2018.

    Eto pretresli smo njene cukljeve, kao svaka trudnica sada c'è imati problema sa hemeroidima, a mogli bi smo pretresti malo i koliko joj vremena treba da izravna kosu. Procitah negdje oko 4 sata. Eto ideje za novi clanak !

  • lola322 03.11.2018.

    Užas, ne znaš što je gore, izgled istih, bolovi ili tako dug oporavak, zato ja ni ne nosim štikle, bojim se tih čukljeva!

Komentiraj...
Vidi sve komentare