To je to što me zanima!

Meghan prigovorila ITV-u zbog izjava voditelja Piersa Morgana

Prema saznanjima CNN-a prigovor Meghan Markle odnosio se na utjecaj Morganovih komentara na druge i kako bi mogao umanjiti ozbiljnost mentalnog zdravlja
Vidi originalni članak

Vojvotkinja od Sussexa, Meghan Markle (39), prigovorila je britanskoj televizijskoj kući ITV zbog riječi njezina sada bivšeg voditelja Piersa Morgana (55) da ne vjeruje onome što je izgovorila u nedavnom intervjuu, smatrajući da će takve izjave štetno utjecati na osobe s mentalnim problemima, piše CNN.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

ITV je u utorak objavio da će Morgan napustiti program 'Good Morning Britain' koji je do tada vodio nakon što je javno izrazio sumnju u istinitost njezinih tvrdnji u prošlotjednom intervjuu s Oprah Winfrey (67) da je razmišljala o samoubojstvu.

- Nakon razgovora s ITV-om, Piers Morgan zaključio je da je vrijeme da napusti Good Morning Britain - objavila je tvrtka navodeći da je prihvatila tu odluku kojoj nema što dodati.

Prema saznanjima CNN-a prigovor Meghan Markle odnosio se na utjecaj Morganovih komentara na druge i kako bi mogao umanjiti ozbiljnost mentalnog zdravlja. 

VJERUJE U SLOBODU GOVORA Piers Morgan i dalje kritizira Meghan Markle: 'Ne vjerujem u ništa što izađe iz njezinih usta'

Morganove ocjene njezina intervjua izazvale su snažne reakcije u britanskoj javnosti i osude britanske zaklade za mentalno zdravlje Mind.

Britansko vijeće za elektroničke medije Ofcom primilo je više od 41.000 prigovora zbog te emisije ITV-a i pokrenulo je istragu zbog eventualnog nanošenja štete.

Morgan ne odustaje od svojih tvrdnji da ne vjeruje onome što je Meghan Markle govorila u intervjuu i to je ponovio i u srijedu, braneći se pravom na slobodu govora.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • Sunceve zrake 11.03.2021.

    CNN je fake news..,sve sto pricaju je laz...,zasto nista o Bidenu ne govore ,negovim enormim gafovima.,,

  • Kažemštamislim7 11.03.2021.

    Novinar kaže da ne vjeruje nekome, ona zvrcne i on dobije otkaz. Krasna osoba ta Meghanica. A gdje je sloboda govora. Trebao bi tužiti i bivšeg poslodavca i nju

  • chickita 11.03.2021.

    Harry pitanje je dana kad ces biti ostavljen! Bez sumnje odabrao si vrhunsku glumicu!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare