Obavijesti

Show

Komentari 12

Piers Morgan i dalje kritizira Meghan Markle: 'Ne vjerujem u ništa što izađe iz njezinih usta'

Piers Morgan i dalje kritizira Meghan Markle: 'Ne vjerujem u ništa što izađe iz njezinih usta'
11

Ako moram pasti na svoj mač zbog izražavanja iskrenog mišljenja o Meghan Markle i klevetničkom govoru u intervjuu, neka tako bude, rekao je Piers Morgan

Nakon što je dao otkaz na mjestu voditelja emisije 'Good Morning Britain', Piers Morgan (55) i dalje kritizira Meghan Markle (39). 

- Vjerujem u slobodu govora. Vjerujem u pravo da mi se dozvoli imati mišljenje. Ako ljudi žele vjerovati Meghan Markle, to je potpuno njihovo pravo. Ne vjerujem gotovo ničemu što izađe iz njezinih usta i mislim da je šteta koju je nanijela britanskoj monarhiji i kraljici, u vrijeme dok princ Filip leži u bonici, ogromna i iskreno prezirna - rekao je Morgan u srijedu, piše Fox News

POGLEDAJTE VIDEO: Meghan i Harry u intervju s Oprah Winfrey

Pokretanje videa ...

- Ako moram pasti na svoj mač zbog izražavanja iskrenog mišljenja o Meghan Markle i klevetničkom govoru u intervjuu, neka tako bude - dodao je.

Strani mediji tvrde kako se Meghan žalila televizijskoj mreži ITV nakon emisije 'Good Morning Britain' u ponedjeljak, kada je Morgan rekao da ne vjeruje u to što je pričala tijekom intervjua s Oprah Winfrey (67), naročito u vezi rasističkog ponašanja kraljevske obitelji i maltretiranja. 

Piers Morgan walks near his house in London

ITV je u utorak objavio kako je Piers dao otkaz.

- Nakon razgovora s ITV-om, Piers Morgan odlučio je da je vrijeme da napusti 'Good Morning Britain'. ITV je prihvatio ovu odluku i nema više što dodati - piše u izjavi televizije. 

Piers Morgan walks near his house in London