Show

Komentari 30

Meghan prigovorila ITV-u zbog izjava voditelja Piersa Morgana

Meghan prigovorila ITV-u zbog izjava voditelja Piersa Morgana

Prema saznanjima CNN-a prigovor Meghan Markle odnosio se na utjecaj Morganovih komentara na druge i kako bi mogao umanjiti ozbiljnost mentalnog zdravlja

Vojvotkinja od Sussexa, Meghan Markle (39), prigovorila je britanskoj televizijskoj kući ITV zbog riječi njezina sada bivšeg voditelja Piersa Morgana (55) da ne vjeruje onome što je izgovorila u nedavnom intervjuu, smatrajući da će takve izjave štetno utjecati na osobe s mentalnim problemima, piše CNN.

POGLEDAJTE VIDEO:

ITV je u utorak objavio da će Morgan napustiti program 'Good Morning Britain' koji je do tada vodio nakon što je javno izrazio sumnju u istinitost njezinih tvrdnji u prošlotjednom intervjuu s Oprah Winfrey (67) da je razmišljala o samoubojstvu.

- Nakon razgovora s ITV-om, Piers Morgan zaključio je da je vrijeme da napusti Good Morning Britain - objavila je tvrtka navodeći da je prihvatila tu odluku kojoj nema što dodati.

Prema saznanjima CNN-a prigovor Meghan Markle odnosio se na utjecaj Morganovih komentara na druge i kako bi mogao umanjiti ozbiljnost mentalnog zdravlja. 

Morganove ocjene njezina intervjua izazvale su snažne reakcije u britanskoj javnosti i osude britanske zaklade za mentalno zdravlje Mind.

Britansko vijeće za elektroničke medije Ofcom primilo je više od 41.000 prigovora zbog te emisije ITV-a i pokrenulo je istragu zbog eventualnog nanošenja štete.

Morgan ne odustaje od svojih tvrdnji da ne vjeruje onome što je Meghan Markle govorila u intervjuu i to je ponovio i u srijedu, braneći se pravom na slobodu govora.

Najčitaniji članci