To je to što me zanima!

Meghanini gafovi: Od davanja autograma do golišavih fotki

Na prvom službenom događanju s kraljicom Elizabetom II. bivša glumica se smijala sa zaručnikom Harryjem. Radila je i selfieje te davala autograme obožavateljima što inače kraljevska obitelj ne smije
Vidi originalni članak

Bivša glumica Meghan Markle (36) pod 'povećalom' je javnosti otkad se saznalo da je u vezi s princem Harryjem (33), a pogotovo nakon zaruka u studenom prošle godine. Najnoviji Meghanin gaf su njezine golišave fotografije i video koje je objavila stranica povezana sa ISIS-om i vrijeđaju. 

Kompromitirajući sadržaj objavljen je i na internetskoj stranici koja je dosad objavljivala sve ukradene intimne fotke zvijezda. Buduća članica kraljevske obitelji se uslikala na plaži nosivši samo bijele gaćice kupaćeg kostima i ističu se njezine gole grudi. Pozirala je i u hotelskoj sobi nosivši samo ručnik na sebi. Kraljevska obitelj se još nije oglasila oko ovog skandala. 

- Ove su fotografije nastale nedavno, a Meghan ih je najvjerojatnije slala Harryju. Kraljica i cijela obitelj sramotit će se zbog ovog incidenta - rekao je Meghanin i prinčev prijatelj te dodao da je Harry već poduzeo mjere kako bi zaustavio širenje fotografija. 

Bivša glumica je nedavno sudjelovala na komemoraciji prigodom dana Commonwealtha i to joj je bila prva dužnost koju je obavljala u nazočnosti kraljice Elizabete II. (91). Harry je bio cijelo vrijeme uz svoju dragu, a par je iznenadio što je pjevao član bivšeg boy benda One Direction Liam Payne (24). Nakon njegovog nastupa Meghan je 'kiksala' s ponašanjem.  

Payne je pjevao obradu 'Waiting On The World To Chang' te su se Meghan i Harry tijekom njegove izvedbe cijelo vrijeme pogledavali. Nakon što je pjevač završio, princ je podignuo obrve gledajući u zaručnicu, a ona se počela, za kraljevske pojmove, previše nekontrolirano smijati. Amerikanka je prekršila 'kraljičina' pravila i kada je početkom mjeseca na forumu u organizaciji Kraljevske fundacije u Londonu raspravljala o pravima žena. 

- Napravit ću sve što je do mene da se žene u Engleskoj osnaže i da se njihov položaj poboljša. Trebaju postati svjesne svog glasa te ga trebaju koristiti - istaknula je Meghan koja je sudjelovala na forumu s budućim mužem, Harryjevim bratom Williamom (35) te njegovom suprugom, vojvotkinjom Kate Middleton (36). Kraljevski protokol nalaže da članovi kraljevske obitelji javno ne iznose svoja mišljenja o određenim temama. 

Meghan je prekršila tradiciju i na svečanoj dodjeli nagrada u londonskom Goldsmith Hallu početkom veljače. Zajedno s princem je uručila dvije nagrade Endeavour Fund, koje za postignuća i doprinos, dobivaju ranjeni i bolesni vojnici. Bivša glumica je time je prekršila britansku tradiciju s obzirom na to da još nije u braku s princem.

U prvom službenom posjetu Walesu s Harryjem, Meghan je opet pokazala da ne poznaje kraljevski protokol. Dok je par razgledavao dvorac Cardiff, okružilo ih je stotine fanova koji su htjeli fotografiju s njima ili barem autogram. Meghan je prišla djevojčici Caitlin Clark (10), pozdravila ju i potpisala joj se u bilježnicu. 

- Bok, Kaitlin - napisala je Meghan pritom stavivši k umjesto c te je dodala srce i nasmiješenog smajlića. Kraljevska obitelj je zamjerila glumici što je još jednom prekršila protokol tijekom susreta s fanovima i navodno rekla da joj je ta 'loša' navika ostala iz Hollywooda. Naime, pravilo je da se ljubazno odbije davanje autograma. Također, Meghan je sa smiješkom 'odradila' nekoliko selfieja s obožavateljima. 

Na Božićnoj ceremoniji prošle godine, bivša glumica je dobila loše kritike zbog svog šešira koji je, kako kažu modni kritičari, bio potpuni promašaj. Analizirali su i njezino ponašanje te zaključili da se nije znala nakloniti kraljici te je izgledala smiješno dok je to pokušavala. 

Harry i Meghan vjenčat će se 19. svibnja u kapelici St. Georgea. Glumica je zbog kraljevskih pravila morala obrisati i sve svoje profile društvenih mreža i prestati pisati svoj blog The Tig

Idi na 24sata

Komentari 15

  • MOC JE U ZNANJU 23.03.2018.

    Kraljica , baš ima da bude oduševljena . :-))))

  • EneBell 22.03.2018.

    Napokon stiže netko tko će uzburkati valove dosadne kraljevske obitelji. Nadam se da ju određeni neće uspjeti ukrotiti 😊

  • Maura_1 22.03.2018.

    Zenska je simpatična i predivna sa tim osmijehom I sjajem u očima, žao mi je što joj to sve će uništiti da bi je pretvorili u ledenu britansku kozu. Šteta, šteta, šteta tako lijepoj ženi određivati kako sjediti, šta govoriti i kako se smijati 🙁

Komentiraj...
Vidi sve komentare