Obavijesti

Show

Komentari 15

Meghanini gafovi: Od davanja autograma do golišavih fotki

Meghanini gafovi: Od davanja autograma do golišavih fotki
20

Na prvom službenom događanju s kraljicom Elizabetom II. bivša glumica se smijala sa zaručnikom Harryjem. Radila je i selfieje te davala autograme obožavateljima što inače kraljevska obitelj ne smije

VIDEO

Bivša glumica Meghan Markle (36) pod 'povećalom' je javnosti otkad se saznalo da je u vezi s princem Harryjem (33), a pogotovo nakon zaruka u studenom prošle godine. Najnoviji Meghanin gaf su njezine golišave fotografije i video koje je objavila stranica povezana sa ISIS-om i vrijeđaju. 

Kompromitirajući sadržaj objavljen je i na internetskoj stranici koja je dosad objavljivala sve ukradene intimne fotke zvijezda. Buduća članica kraljevske obitelji se uslikala na plaži nosivši samo bijele gaćice kupaćeg kostima i ističu se njezine gole grudi. Pozirala je i u hotelskoj sobi nosivši samo ručnik na sebi. Kraljevska obitelj se još nije oglasila oko ovog skandala. 

- Ove su fotografije nastale nedavno, a Meghan ih je najvjerojatnije slala Harryju. Kraljica i cijela obitelj sramotit će se zbog ovog incidenta - rekao je Meghanin i prinčev prijatelj te dodao da je Harry već poduzeo mjere kako bi zaustavio širenje fotografija. 

Bivša glumica je nedavno sudjelovala na komemoraciji prigodom dana Commonwealtha i to joj je bila prva dužnost koju je obavljala u nazočnosti kraljice Elizabete II. (91). Harry je bio cijelo vrijeme uz svoju dragu, a par je iznenadio što je pjevao član bivšeg boy benda One Direction Liam Payne (24). Nakon njegovog nastupa Meghan je 'kiksala' s ponašanjem.  

Britain

Payne je pjevao obradu 'Waiting On The World To Chang' te su se Meghan i Harry tijekom njegove izvedbe cijelo vrijeme pogledavali. Nakon što je pjevač završio, princ je podignuo obrve gledajući u zaručnicu, a ona se počela, za kraljevske pojmove, previše nekontrolirano smijati. Amerikanka je prekršila 'kraljičina' pravila i kada je početkom mjeseca na forumu u organizaciji Kraljevske fundacije u Londonu raspravljala o pravima žena. 

Britain

- Napravit ću sve što je do mene da se žene u Engleskoj osnaže i da se njihov položaj poboljša. Trebaju postati svjesne svog glasa te ga trebaju koristiti - istaknula je Meghan koja je sudjelovala na forumu s budućim mužem, Harryjevim bratom Williamom (35) te njegovom suprugom, vojvotkinjom Kate Middleton (36). Kraljevski protokol nalaže da članovi kraljevske obitelji javno ne iznose svoja mišljenja o određenim temama. 

Meghan je prekršila tradiciju i na svečanoj dodjeli nagrada u londonskom Goldsmith Hallu početkom veljače. Zajedno s princem je uručila dvije nagrade Endeavour Fund, koje za postignuća i doprinos, dobivaju ranjeni i bolesni vojnici. Bivša glumica je time je prekršila britansku tradiciju s obzirom na to da još nije u braku s princem.

U prvom službenom posjetu Walesu s Harryjem, Meghan je opet pokazala da ne poznaje kraljevski protokol. Dok je par razgledavao dvorac Cardiff, okružilo ih je stotine fanova koji su htjeli fotografiju s njima ili barem autogram. Meghan je prišla djevojčici Caitlin Clark (10), pozdravila ju i potpisala joj se u bilježnicu. 

- Bok, Kaitlin - napisala je Meghan pritom stavivši k umjesto c te je dodala srce i nasmiješenog smajlića. Kraljevska obitelj je zamjerila glumici što je još jednom prekršila protokol tijekom susreta s fanovima i navodno rekla da joj je ta 'loša' navika ostala iz Hollywooda. Naime, pravilo je da se ljubazno odbije davanje autograma. Također, Meghan je sa smiješkom 'odradila' nekoliko selfieja s obožavateljima. 

Prince Harry and Meghan Markle Nottingham

Na Božićnoj ceremoniji prošle godine, bivša glumica je dobila loše kritike zbog svog šešira koji je, kako kažu modni kritičari, bio potpuni promašaj. Analizirali su i njezino ponašanje te zaključili da se nije znala nakloniti kraljici te je izgledala smiješno dok je to pokušavala. 

Harry i Meghan vjenčat će se 19. svibnja u kapelici St. Georgea. Glumica je zbog kraljevskih pravila morala obrisati i sve svoje profile društvenih mreža i prestati pisati svoj blog The Tig

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Sjećate li se Alexis iz 'Dinastije'? Evo kako glumica danas izgleda
UŽIVALA SA SUPRUGOM

Sjećate li se Alexis iz 'Dinastije'? Evo kako glumica danas izgleda

Glumicu Joan Collins često hvale zbog vitke linije koju održava s 90 godina. Sve je to rezultat, rekla je svojedobno, ustrajnosti u redovitom vježbanju i pravilne prehrane