To je to što me zanima!

Mehun je pokazala dekolte do pupka: S dečkom je u Novalji...

Odjenula je bijelu haljinu kojom je istaknula poprsje, a dečko Franz ju je fotografirao. Snježana se s Franzom ovog ljeta provodi po Hrvatskoj i Austriji. Bili su na Hvaru, Pagu, u Karlobagu...
Vidi originalni članak

Poduzetnica Snježana Mehun (49) trenutačno je na odmoru u Novalji s dečkom, austrijskim poduzetnikom Franzom Schillingerom. Redovito objavljuje fotografije s ljetovanja, a na posljednjoj je mnogima za oko zapeo njezin duboki dekolte.

POGLEDAJTE VIDEO: Poznatim Hrvaticama dosta je kupaćih kostima

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Odjenula je bijelu haljinu kojom je istaknula poprsje, a dečko ju je fotografirao.

- Ovako ja njega gledam - napisala je u opis fotografije. 

Snježana se s Franzom ovog ljeta provodi po Hrvatskoj i Austriji, a sve redovito zabilježava na društvenim mrežama. Bili su na Hvaru, Pagu, u Karlobagu, a zatim su skoknuli do Austrije. No, čini se da su se ubrzo zaželjeli Jadrana pa su ponovno došli na odmor. 

Franz i Snježana u svibnju su 'podigli prašinu' novom kampanjom za njezin modni brend Duchess. Mehun je pozirala s Franzom u vjenčanici kao kraljica Sissi dok je Schillinger bio odjeven kao car Franjo Josip. Počelo se šuškati kako bi par mogao ubrzo pred oltar.

CELEBRITY REALITY Zovu ih u Farmu? Neki kandidati ni ne pričaju, bili su i na sudu...

- Nisu nam neki pritisak brak i zaruke iako to smatramo važnim i bitnim. Uživamo u vezi, najbitnije mi je da smo sretni, a uskoro će se znati više - rekla je tad Snježana.

Idi na 24sata

Komentari 64

  • ARMADA10 27.08.2020.

    Kojaaa ćapluu ima 🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪

  • jamesbond7777 26.08.2020.

    nebitnaaaa😎😎😎😎

  • BarunMunchausen 25.08.2020.

    Pozitivna cura.

Komentiraj...
Vidi sve komentare