Show

Komentari 61

Zovu ih u Farmu? Neki kandidati ni ne pričaju, bili su i na sudu...

Zovu ih u Farmu? Neki kandidati ni ne pričaju, bili su i na sudu...

Snježana Mehun s Vlatkom Pokos bila je na sudu. Mehun je tužila Pokos zbog napisa u Vlatkinoj knjizi “Život u raju”, u kojoj je spominjala i Snježanu. No Mehun je na kraju odustala od tužbe

Snimanje nove sezone “Farme” na Novoj TV, kako doznajemo, trebalo bi početi početkom kolovoza. Riječ je o svojevrsnoj celebrity verziji “Farme”. Šuška se da je jedna od opcija snimanja ekskluzivna vila u okolici Zagreba.

POGLEDAJTE VIDEO: 24 pitanja s Ivanom Knoll

S Nove TV ne žele ništa reći, no kako doznajemo, u pregovorima oko ulaska na farmu su s najpoznatijom navijačicom Ivanom Knoll, pjevačicom i voditeljicom Vlatkom Pokos, koja trenutačno živi u Kanadi, poduzetnicom i modnom dizajnericom Snježanom Mehun, splitskom “vampiricom” Oljom Einfalt, voditeljem Daliborom Petkom, splitskom influencericom Elom Jerković, koja je djevojka 19-godišnjeg “splitskog Mad Maxa” i društvenim kroničarem Nevenom Ciganovićem.

Snježana Mehun (48) s Vlatkom Pokos (50) bila je na sudu. Mehun je tužila Pokos zbog napisa u Vlatkinoj knjizi “Život u raju”, u kojoj je spominjala i Snježanu.

No Mehun je na kraju odustala od tužbe, a njih dvije danas ne razgovaraju pa se postavlja pitanje kako bi se slagale na “Farmi”. Vlatka Pokos zadnjih nekoliko godina živi i radi u Kanadi, gdje je i diplomirala na studiju oglašavanja i marketinške komunikacije. U žižu javnosti dospjela je raspadom braka s Josipom Radeljakom (77) prije 13 godina, kad ju je izbacio iz svojeg raskošnog stana na zagrebačkom Cvjetnom trgu. Uslijedilo je prepucavanje po medijima i sudovima, koji do danas nisu završili.

Vlatka je uslijed svega otišla u Toronto, gdje je našla duševni mir za kojim je toliko čeznula. Vlatka je poznata i kao ljubiteljica luksuza i skupocjenih krpica, pa ostaje pitanje kako bi se snašla na “Farmi”, bez uvjeta života na kakve je navikla. Njezina baka Ljubica svojedobno nam je rekla da “motika nikad nije bila za Vlatku, koja je radije pjevala”. .

Ivana Knoll (27) proslavila se navijajući za hrvatsku nogometnu reprezentaciju na SP-u u Rusiji. Fotoreporter je zamijetio atraktivnu navijačicu na tribinama i okinuo fotku, a ostalo je povijest.

POGLEDAJTE VIDEO:

Ivana je danas influencerica prilično aktivna na društvenoj mreži na kojoj objavljuje seksi fotografije te skuplja lajkove i followere. Na selo je išla kao mala pa nema strah od domaćih životinja.

Olja Einfalt proslavila se skinuvši se u “mudante” poput Borne Rajić. Ona je performerica i vlasnica kultnog splitskog modnog brenda Skandal. U svojim objavama na društvenoj mreži često kritizira društvo. Tako ima revije sa šlajerom na glavi jer voli provocirati, u štiklama vježba na pokretnoj traci za trčanje u teretani, u cipelama na petu vozi i traktor, pa ne sumnjamo da bi se snašla i u “Farmi”.

Inspiriran bivšom suprugom “kralja mlijeka” Lukom Rajićem bio je i Neven Ciganović (48), koji je pozirao u pelenama. Fotografija je to kojom je ubrao tisuće lajkova.

POGLEDAJ 24 PITANJA S NEVENOM CIGANOVIĆEM:

Osim po britkom jeziku, Cigi je poznat i kao ljubitelj estetskih operacija te skupocjenih kremica, pa nije poznato kako bi opstao na “Farmi” bez uljepšavanja. No kako se i s njim o tome pregovara, sigurno se dosjetio rješenju.

Ela Jerković (22) znana je kao djevojka “splitskog Mad Maxa” koji je divljao motociklom na ulicama grada pod Marjanom i to sve snimao, nakon čega ga je ona branila.

POGLEDAJTE 24 PITANJA S ELOM JERKOVIĆ:

Na Instagramu ima više od 300 tisuća pratitelja, a uđe li u “Farmu”, imat će ih i više.

Najčitaniji članci