To je to što me zanima!

Mehunka proslavila drugu godišnjicu veze: A sad svadba

Par se upoznao prije tri godine preko zajedničkih poslovnih partnera, a iskre su planule vrlo brzo, nakon čega su postali nerazdvojni. Dvojac zasad živi na relaciji Zagreb-Beč
Vidi originalni članak

Snježana Mehun (49) i nekoliko godina stariji austrijski poduzetnik Franz Schillinger zaručili su se u veljači ove godine na Maldivima. U nedjelju su proslavili drugu godišnjicu ljubavne veze.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Zagrebačka poduzetnica i modna dizajnerica te njen zaručnik proslavili su u mondenom japanskom restoranu u Malom Lošinju. Uz birane riblje delicije nazdravljali su šampanjcem. U objavi fotografija na društvenim mrežama čestitale su im prijateljice Nives Celzijus i Bojana Gregorić Vejzović.

Snježana i Franz ovo ljeto planiraju svadbu za nekoliko desetaka uzvanika. Kako doznajemo, voljeli bi kad bi se vjenčali negdje na Jadranu, na nekom od otoka.

DOK JE BILA U BAZENU Snježana Mehun se zaručila na Maldivima, od sreće zaplakala: Prsten stigao na pladnju hrane

Par se upoznao prije tri godine preko zajedničkih poslovnih partnera, a iskre su planule vrlo brzo, nakon čega su postali nerazdvojni.

Dvojac zasad živi na relaciji Zagreb-Beč. Sin poduzetnice i modne dizajnerice Dino Mehun odlično se slaže s Franzom, kao i Snježana s njegovim kćerima iz prijašnje veze. Mehunki će to biti treći brak.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • VLADEK72 25.05.2021.

    A vidi neviđene ljepote!

  • 25.05.2021.

    boli nju briga za sve vas

  • ispravaknavoda 25.05.2021.

    Gledam i mislim si... da imaš cijeli svijet, meni si grd i fertig! A i slab želudac imam... tko voli nek izvoli!

Komentiraj...
Vidi sve komentare