Show

Komentari 14

Mehunka proslavila drugu godišnjicu veze: A sad svadba

Mehunka proslavila drugu godišnjicu veze: A sad svadba

Par se upoznao prije tri godine preko zajedničkih poslovnih partnera, a iskre su planule vrlo brzo, nakon čega su postali nerazdvojni. Dvojac zasad živi na relaciji Zagreb-Beč

Snježana Mehun (49) i nekoliko godina stariji austrijski poduzetnik Franz Schillinger zaručili su se u veljači ove godine na Maldivima. U nedjelju su proslavili drugu godišnjicu ljubavne veze.

Zagrebačka poduzetnica i modna dizajnerica te njen zaručnik proslavili su u mondenom japanskom restoranu u Malom Lošinju. Uz birane riblje delicije nazdravljali su šampanjcem. U objavi fotografija na društvenim mrežama čestitale su im prijateljice Nives Celzijus i Bojana Gregorić Vejzović.

Snježana i Franz ovo ljeto planiraju svadbu za nekoliko desetaka uzvanika. Kako doznajemo, voljeli bi kad bi se vjenčali negdje na Jadranu, na nekom od otoka.

Par se upoznao prije tri godine preko zajedničkih poslovnih partnera, a iskre su planule vrlo brzo, nakon čega su postali nerazdvojni.

Dvojac zasad živi na relaciji Zagreb-Beč. Sin poduzetnice i modne dizajnerice Dino Mehun odlično se slaže s Franzom, kao i Snježana s njegovim kćerima iz prijašnje veze. Mehunki će to biti treći brak.

Najčitaniji članci