To je to što me zanima!

Meri iz 'MasterChefa' pokazala transformaciju: 'Prežderavala sam se kao da sutra ne postoji'

Meri otvoreno sa svojim pratiteljima na Instagramu i Tik Toku progovara o estetskim zahvatima koje je napravila, a dijeli i svoj proces vježbanja i zdravijeg načina života
Vidi originalni članak

Meri Goldašić nakon ispadanja iz showa 'MasterChef' posvetila se zdravom načinu života i sada se na društvenim mrežama pohvalila svojom fizičkom transformacijom.

STRESNA AUDICIJA Meri o audiciji za Masterchef: 'Ništa ja nisam čula, ni ovaj pogled koji ubija...'

Ona je osvojila simpatije šire domaće javnosti u kulinarskoj emisiji koju je napustila. Na Instagramu broji preko 55 tisuća pratitelja, a nedavno im je pokazala fotografije sebe dok je bila u showu i nakon.

- Stanje tijela odraz je nas samih i naših stvarnih osjećaja. Ponosna sam na sebe, ne samo zbog mršavljenja, već zbog toga što sam bila sigurna u sebe tad kao i sad - napisala je Meri.

- Kao netko tko se u samoći prežderavao kao da sutra ne postoji, a u društvu uvijek najveći klaun, garantiram da je trenutak kad pošalješ sve u k..., gurneš prst u uho, posvetiš se sebi, uvedeš zdrave rutine i odeš na terapije, to je zaista najvrjednija stvar koju možeš napraviti za sebe i svoju obitelj - pojasnila je Meri koja je dobila pohvale pratitelja ispod nove objave.

'Žena za primjer', 'Bravo', 'Samo jako', poručili su joj.

POGLEDAJTE VIDEO: MERI NA AUDICIJI MASTERCHEFA DOBILA 'NE' OD STJEPANA

'MAMA PO TREĆI PUT' Meri iz Masterchefa udomila je mačka, sad ga nosi u klokanici

Osim gubitka kilograma, Meri je podijelila detalje s pratiteljima i o kirurškim zahvatima na kojima je bila. Tako je nekoliko videa na njezinom TikToku posvećeno filerima za usne, koje je stavljala nekoliko puta. Zatim je odlučila ukloniti filere, a nedugo nakon je napravila nove, ali ipak nešto manje. 

Šibenčanka je također napravila grudi, a cijelo je iskustvo ispričala vjernim pratiteljicama na TikToku koje su taj video dugo očekivale. 

MAJSTORI VIRALA Što kada muža zove ljubavnica? Video Meri Goldašić pogledalo više od tri milijuna ljudi

- Sve zahvate sam napravila jer sam ja sama to htjela, nemojte mi pisati da mi ne trebaju. Sama sam si to platila, to je moje tijelo i moj odabir - rekla je na početku videa. 

U videu je otkrila da je tokom operacije bila budna, odnosno da se odlučila samo na lokalnu anesteziju.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • ^crni jack 21.11.2023.

    U cubicu s njim,pa nek onda namata

  • 15.11.2023.

    Već 10. članak o Meri. Plastična, umišljena i naporna. I Ivan je napustio show, o njemu ni slova. Vrijedan, simpatičan i skroman dečko.

  • Roko_Prč 15.11.2023.

    Puka bi je i tad i sad bez oklijevanja ........

Komentiraj...
Vidi sve komentare