To je to što me zanima!

MGK se na koncertu svađao s bendom i razbio gitaru. Zatim otišao u klub i razbio si glavu

Udario se takvom snagom da se staklo razbilo pa je počeo krvariti iz glave te je tako ostavio da krvari dok je on nastavio nastupati u klubu i družiti se obožavateljima
Vidi originalni članak

Glazbenik Machine Gun Kelly (32) je potpuno poludio usred koncerta na Madison Square Gardenu u utorak. Uhvaćen je kako vrišti na člana ekipe i razbija gitaru.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Pjevač je izletio s pozornice pred kraj svog nastupa u New Yorku, probivši se do muškog zaposlenika. Drugi član ekipe uspio je zadržati repera dok je vikao na zaposlenika, piše Page Six.

U međuvremenu, njegov bend je nastavio svirati za publiku dok se MGK vraćao na pozornicu, uzeo gitaru i razbio je. Nakon nastupa zabavljao se u klubu gdje si je udario čašom za šampanjac u glavu.

Udario se takvom snagom da se staklo razbilo i raskrvarilo mu oko, a on je ostavio da tako krvari dok nastupa u klubu.

TEŠKI DANI Machine Gun bio je na rubu: 'Pričao sam Megan, ludio sam'

- Baš me briga, brate. Briga me - rekao je u mikrofon na videu koji je podijelio na svom Instagram Storyju uz natpis 'i ovo je kad su se stvari okrenule'. Zatim je izveo je svoju hit pjesmu 'My Ex's Best Friend' dok je još krvario.

Nedavno je u svom dokumentarcu 'Life in pink' detaljno opisao trenutak u kojem je zamalo oduzeo sebi život dok je razgovarao telefonom sa svojom zaručnicom Megan Fox (36), dok je tugovao zbog gubitka oca.

- Nisam izlazio iz svoje sobe i počeo mi je padati jako, jako, jako mrak. Megan je otišla u Bugarsku snimati film i počeo sam dobivati paranoju. Stalno sam postajao paranoičan da će netko doći i ubiti me - prisjetio se.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • ifana 30.06.2022.

    Nek se pokrije Mqeganin usima preko jadne face di je Punk Ramonsi Pa cak Misfits

  • barica_30 30.06.2022.

    Meghan, odlican izbor!

  • blago tebi jesi pametan 30.06.2022.

    bravo

Komentiraj...
Vidi sve komentare