Obavijesti

Show

Komentari 0

Machine Gun bio je na rubu: 'Pričao sam Megan, ludio sam'

Machine Gun bio je na rubu: 'Pričao sam Megan, ludio sam'
6

Oduvijek je spavao sa sačmaricom ispod kreveta, a naviku je imao i na početku veze s Megan Fox kada je zamalo počinio samoubojstvo

VIDEO

Reper Machine Gun Kelly (32) svojim tetovažama i osebujnim stilom, ali i samim imenom, ostavlja dojam opakog momka. U dokumentarcu 'Life in Pink' otkrio je svoju drugu stranu, koja je osjetljiva i sklona depresivnim mislima. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Impresivna izdanja najvećih svjetskih zvijezda na glamuroznomMet Gala 2021. VIDEO

Problemi s mentalnim zdravljem pogoršali su se prije dvije godine, kad mu je preminuo otac.

- Pukao sam. Nisam htio napustiti sobu. Sve oko mene postajalo je jako, jako mračno - rekao je u prvom potpuno otvorenom dokumentarnom fillmu čija je premijera bila 27. lipnja.

Machine Gun Kelly je rođen kao Colson Baker u disfunkcionalnoj i siromašnoj obitelji misionara. Najranije djetinjstvo proveo je u Houstonu. Njegova obitelj često se selila pa je još kao dijete izmijenio adrese od Egipta, Njemačke do Chicaga u SAD-u i Clevelanda. Kada je imao 9 godina majka ga je napustila i nakon toga je živio s tetom u Denveru. Otac mu je tada bio nezaposlen i borio se s depresijom. Prije dvije godine kada mu je otac preminuo ponovno se suočio s nelagodnim uspomenama iz djetinjstva. 

- Odletio sam u tatin stan da raščistim njegove stvari. Imao sam stvarno čudnu interakciju s očevim susjedom koji mi je rekao sve te stvari koje nisam želio čuti. To me je još više potreslo jer nisam mogao podvući crtu kao sam se nadao. Nisam htio napustiti svoju nekadašnju sobu, sve je oko mene postalo tamno - kaže u filmu. Otac mu je umro na godišnjicu objavljivanja albuma kojim se proslavio, "Hotel Diablo".

Nakon očeve smrti uslijedio je težak period. Reper se tada borio s napadima paranoje i živio je u strahu da će netko doći i ubiti ga. Oduvijek je spavao sa sačmaricom ispod kreveta, a naviku je imao i na početku veze s Megan Fox (36), kada je zamalo počinio samoubojstvo, piše People. 

- Jednog dana sam pukao. Nazvao sam Megan koja je bila na setu u Bugarskoj i rekao joj da nije sa mnom kad mi je najpotrebnija. Pričao sam joj da ludim, stavljam cijev sačmarice u usta, repetiram i osjećam se kao da imam bačvu u ustima. Megan me je slušala bez riječi - ispričao je u filmu. 

Dečko Megan Fox objavio fotku s majkom koja ga je napustila kada je imao devet godina...
Dečko Megan Fox objavio fotku s majkom koja ga je napustila kada je imao devet godina...

Shvatio je tragičnost situacije i odlučio da treba potražiti pomoć. Machin Gun Kelly ima kćer Casie (12) iz tinejdžerske veze koju je zabrinulo njegovo tadašnje stanje. 

- Trenutno je moj lijek po izboru sreća i predanost umjetnosti, a ne predanost poroku za koji sam vjerovao da stvara umjetnost. Poduzimam korake. Imao sam prvu terapiju prošlog četvrtka. To je prvi put da sam ikada rekao: 'Hej, moram razdvojiti ovo dvoje ljudi', a to su strojnica Kelly i Colson Baker. Dihotomija je preintenzivna za mene. - izjavio je u prosincu 2020. 

Jedna od stvari koja ga motivira da bude bolje je njegova veza s glumicom Megan, s kojom se zaručio početkom ove godine.

- Megan mi je postala sunce - središte oko kojeg se vrtim. Strast među nama je izvanzemaljska. Znam da smo stare duše koje se poznaju iz mnogih bivših života - zaključuje.

Fox i Machine Gun Kelly na utakmici, detalj na njegovom licu zasjenio zamamnu Megan
Fox i Machine Gun Kelly na utakmici, detalj na njegovom licu zasjenio zamamnu Megan
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

FOTO Pogledajte kako danas izgleda Pero iz 'Života na vagi'
I DALJE JE UPORAN

FOTO Pogledajte kako danas izgleda Pero iz 'Života na vagi'

Pero Jukić izgubio je više od 60 kilograma u showu 'Život na vagi' te je završio kao najbolji među nefinalistima

Evo kako kontroverzna irska predstavnica izgleda bez šminke
BAMBIE THUG

Evo kako kontroverzna irska predstavnica izgleda bez šminke

Bambie, punog imena Bambie Ray Robinson, rođena je kao djevojčica u Corku, a izjašnjava se kao nebinarna osoba. Preferira zamjenice 'oni'
Eurosong kasno u noći objavio raspored nastupanja u finalu: Baby Lasagna među zadnjima!
GLAZBENI SPEKTAKL

Eurosong kasno u noći objavio raspored nastupanja u finalu: Baby Lasagna među zadnjima!

Finale će otvoriti Šveđani, a nakon njih nastupaju redom Ukrajinci pa Njemci, Luksemurg, Nizozemska, a šesti po redu je Izrael