To je to što me zanima!

Mia Dimšić pokisla snimajući svoj novi video uradak, 'Kiša'

Mia Dimšić, jedna od najpopularnijih mladih glazbenica u Hrvatskoj, nastavlja predstavljati singlove s debitantskog albuma 'Život nije siv'. Novi singl je svojevrsna oda kiši
Vidi originalni članak

Mia Dimšić, jedna od najpopularnijih mladih glazbenica u Hrvatskoj, nastavlja predstavljati singlove s debitantskog albuma 'Život nije siv'. Novi singl je svojevrsna oda kiši, glazbu i tekst je radila sama Mia, a aranžman Branimir Jovanovac (Opća Opasnost). Za 'Kišu" je snimljen i videospot kojeg je režirao Boris Sekulić, dobitnik Porina za prošlogodišnji Mijin spot 'Život nije siv'.

U spotu se Mia na tren sklonila od kiše – u vintage telefonsku govornicu. Iz nje promatra kišu i nakon što otkrije sve njezine dobre strane, izlazi iz govornice i uživa u svakom trenutku, zajedno sa svojim bendom. Biti s instrumentima na kiši i nije sigurna opcija, ali uz novi singl Mije Dimšić sve je bezopasno!
 
Još jedna odlična godina za ovu mladu glazbenicu dolazi kraju, a kulminirat će albumom božićnih pjesama koji je u fazi završetka. Mia se trenutno priprema za veliki božićni koncert u dvorani Lisinski koji je pod nazivom 'Život nije siv' namijenjen i malima i velikima. Koncert će biti održan u nedjelju 3. prosinca s početkom u 18 sati.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • StapickoKasika 18.11.2017.

    Lijep spot, vrlo dobar vokal ali mjuza katastrofa !

  • menart 10.11.2017.

    Mia top si. Odlicna pjesma i album. Na ploci jos ljepse zvuci. A iz CR-a bi mogli malo cesce opet stampat ploce jer vrijedi. Pozd

Komentiraj...
Vidi sve komentare