Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
2 komentara

Mia Dimšić pokisla snimajući svoj novi video uradak, 'Kiša'

Mia Dimšić, jedna od najpopularnijih mladih glazbenica u Hrvatskoj, nastavlja predstavljati singlove s debitantskog albuma 'Život nije siv'. Novi singl je svojevrsna oda kiši

Foto: 24sata.hr
2 komentara

Mia Dimšić, jedna od najpopularnijih mladih glazbenica u Hrvatskoj, nastavlja predstavljati singlove s debitantskog albuma 'Život nije siv'. Novi singl je svojevrsna oda kiši, glazbu i tekst je radila sama Mia, a aranžman Branimir Jovanovac (Opća Opasnost). Za 'Kišu" je snimljen i videospot kojeg je režirao Boris Sekulić, dobitnik Porina za prošlogodišnji Mijin spot 'Život nije siv'.

U spotu se Mia na tren sklonila od kiše – u vintage telefonsku govornicu. Iz nje promatra kišu i nakon što otkrije sve njezine dobre strane, izlazi iz govornice i uživa u svakom trenutku, zajedno sa svojim bendom. Biti s instrumentima na kiši i nije sigurna opcija, ali uz novi singl Mije Dimšić sve je bezopasno!
  Foto: 24sata.hr
Još jedna odlična godina za ovu mladu glazbenicu dolazi kraju, a kulminirat će albumom božićnih pjesama koji je u fazi završetka. Mia se trenutno priprema za veliki božićni koncert u dvorani Lisinski koji je pod nazivom 'Život nije siv' namijenjen i malima i velikima. Koncert će biti održan u nedjelju 3. prosinca s početkom u 18 sati.

Tema: Muzika

Message