To je to što me zanima!

Mia i Filip stigli su odvojeno na party pa komentirali 'šuškanja' o ljubavnom životu: 'Nemam...'

Ovoga puta nije bilo zajedničkog fotkanja kao na koncertu Matije Cveka u prosincu, a zanimljivo je da je baš Matija zapjevao na ovom događaju
Vidi originalni članak

U utorak je održano 10. izdanje Storyjevog 'Hall of Famea' kojemu su prisustvovale brojne zvijezde s domaće i regionalne scene. Među njima se našla i Mia Kovačić (40).

NEOBIČNA KOMBINACIJA Elli Dvornik je haljina s dubokim prorezom na leđima otkrila dio stražnjice: Lice je ipak sakrila...

Mia je pažnju ukrala odijelom boje ciklame s velikim crvenim cvijetom, a pitali smo ju i kako se odlučila za takvu modnu kombinaciju.

- Volim da mi je udobno i da sve izgleda na meni tako - rekla je voditeljica.

Osim njene odjevna kombinacije u centru pozornosti je i ljubavni život voditeljice. Nedavno se počelo šuškati da ljubi mlađahnog glumca Filipa Vidovića (32). Mia i Filip su stigli odvojeno. Voditeljica nam je prokomentirala šuškanja.

- Nemam komentara - govori nam.

REGIONALNA ZVIJEZDA Seka Aleksić stigla u Zagreb na 'Hall of Fame': Zalegla je na pozornicu i zavodljivo pozirala

Ovoga puta nije bilo zajedničkog fotkanja kao na koncertu Matije Cveka (30) u prosincu, a zanimljivo je da je baš Matija zapjevao na ovom događaju.

Prisjetimo se, nagađanja o novom paru nedavno je potaknula Viktorija Rađa (45), supruga bivšeg košarkaša Dine Rađe (56) kada je objavila fotografiju glumca i voditeljice IN magazina kako se drže za ruke.

I Viktorija je stigla na 'Hal of fame'. Pohvalila se brojnim objavama na društvenim mrežama, ali niti na jednoj Mia i Filip nisu bili zajedno.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • sky linee 07.06.2023.

    Nisu ni zajedno..on ko neki dječačić s njom.. ništa od toga.

Komentiraj...
Vidi sve komentare