To je to što me zanima!

Mia Negovetić: 'Ne zamaram se člancima koji se pišu o meni...'

Mlada pjevačica u intervjuu je otkrila svoja mišljenja o medijima te kako se nosi s time da njene obožavatelje veoma zanima njen privatni život, a posebno njen dečko
Vidi originalni članak

Pjevačica Mia Negovetić (18), koja se proslavila kad je sa samo 12 godina izvela hrvatsku himnu na mimohodu za "Oluju" i zatim pobijedila u emisiji "Zvjezdice", za Slobodnu Dalmaciju progovorila je o tome kako se nosi s odrastanjem pod povećalom.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Mia kaže kako joj se privatni život nije toliko promijenio i da se još uvijek druži s nekoliko prijatelja iz osnovne škole.

- Sigurna sam da bez njih ne bih mogla tako lako prebroditi neke teške situacije u životu i jako mi je drago što su uvijek uz mene, kao i ja uz njih - rekla je.

Ipak, sve otkako je na ovogodišnjem Porinu otkriveno da ima dečka Matea Jurčića, javnost najviše zanima njen ljubavni život. Pjevačica inzistira da o tome ne želi govoriti niti misli da je u redu što su ljudi znatiželjni oko nečega tako intimnoga.

- Distanciram se od toga tako da jednostavno ne otkrivam ništa za što smatram da je privatno, jer nitko nije obavezan dijeliti svoju privatnost s ostalima i mislim da je to zapravo jako nezdravo za nečiju vezu. Kakva je ljepota u toj privatnosti koju moraš podijeliti s ostalima da bi tebi bila lijepa? - izjavila je Mia.

Unatoč tome što ju to smeta, pjevačica je izjavila da se 'ne zamara medijima i člancima koji se pišu'.

- Ustvari se ne zamaram toliko medijima i člancima koji se pišu. Današnjih dana su mediji jedna od najizraženijih stvari na svijetu, tako da je to jednostavno neizbježna stvar u životu javne osobe. Ja uvijek vodim svoj put i trudim se ostati što dalje od članaka koji su "nepotrebni" - otkrila je Mia.

PREMA FORBESU Nova milijarderka! Rihanna je postala najplaćenija pjevačica, vrijedi preko 1,7 milijardi dolara

Također je rekla kako joj prijatelji znaju poslati linkove na članke te da ju čitanje toga zabavlja.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • OšKavu 17.08.2021.

    Bude pokušala nekaj s pjevanjem ako ne uspije uvijek može uzet nekog nogometaša i sve 5

  • Cirenac 17.08.2021.

    Ranose počela eksponirati.

  • 17.08.2021.

    Draga moja samo se nemoj pretvoriti u Nives i njoj slične jer to ti stvarno ne treba u životu ...

Komentiraj...
Vidi sve komentare