Show

Komentari 9

Nova milijarderka! Rihanna je postala najplaćenija pjevačica, vrijedi preko 1,7 milijardi dolara

Nova milijarderka! Rihanna je postala najplaćenija pjevačica, vrijedi preko 1,7 milijardi dolara

Njeno bogatstvo većim dijelom dolazi od kozmetičke linije Fenty Beauty koju je osnovala 2017. godine, a trenutno ima 50 posto vlasništva. Uz to, tu je i linija donjeg rublja Savage x Fenty, pa tek onda slijedi glazba...

Američka pjevačica Rihanna (33) prema najnovijim podacima Forbesa  je najbogatija glazbenica na svijetu. Među ženama u zabavnoj industriji jedino je Oprah Winfrey (67) bogatija od nje.

POGLEDAJTE VIDEO:

Njeno bogatstvo većim dijelom dolazi od kozmetičke linije Fenty Beauty koju je osnovala 2017. godine, a trenutno ima 50 posto vlasništva. Uz to, tu je i linija donjeg rublja Savage x Fenty, čija se vrijednost procjenjuje na 270 milijuna dolara. 

Nakon zavidnih poduzetničkih ambicija dolaze prihodi od glazbene, ali i glumačke karijere.

- Mnoge žene osjećaju da ne postoji šminka prikladna upravo njihovoj boji kože. Svi misle da postoji samo svijetla, srednja crna i crna, ali to nije istina - otkrila je jednom prilikom pjevačica, koja je svoj brend htjela učiniti dostupnim svima. 

Pjevačica zarađuje i od društvenih mreža. Na Instagramu ima 103 milijun pratitelja, a na Twitteru 102.5 milijuna što joj zasigurno donosi određeni prihod.

Najčitaniji članci