To je to što me zanima!

Michael Caine prošetao je Dubrovnikom sa suprugom

Britanski je glumac čak šest puta nominiran za Oscara, a dva puta je osvojio zlatni kipić. Tijekom svoje duge karijere glumio je u više od sto filmova
Vidi originalni članak

Britanski glumac sir Michael Caine (77) u subotu je razgledavao Dubrovnik. U Hrvatsku je došao sa suprugom Shakirom (66) na megajahti Leander. Stometarski brod s tri palube ostao je ispred otočića Lokrum, a glumac i supruga su do Stare luke stigli gliserom. Prošetali su Stradunom i popili kavu na Pilama pa se vratili na gliser. Caine je ušao u kabinu kako ga fotografi ne bi mogli snimati. Oskarovac u Dubrovnik nije došao kao gost šestog Libertas film festivala, koji je počeo u petak. Na festivalu se kao posebna gošća pojavila Gabourney Sidibe (27).
- Moj izgled odgovarao je karakteru uloge, zato su me izabrali između 750 glumica na audiciji - uz osmijeh je kazala korpulentna zvijezda filma 'Precious', čijom je projekcijom otvoren festival. Gabourney, kojoj je uloga u 'Precious' bila prva u životu, kaže da se u glumačku avanturu upustila na nagovor prijatelja i zbog toga prekinula studij psihologije. Nada se da će ga jednog dana ipak završiti. Oskarom nagrađeni film, kojem je to bila premijera za cijelu regiju, pogledala je i Mira Furlan (54). Zvijezda serija 'Izgubljeni' i 'Babylon 5' je članica žirija festivala, a u Dubrovnik je došla sa sinom Lovrom (12).
- Malo smo prošetali i pokazala sam mu gdje sam igrala u Hamletu. Volim ovaj grad - rekla je Mira, kojoj su prilazili Amerikanci i tražili od nje autograme.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • stari mudrac 03.07.2010.

    čovjek potrošio dva eura, hvale ga ko da je potrošio 2002 eura, a ja se tome ne smijem ni rugati.

  • HUMI 03.07.2010.

    Neka njih,neka ih je i više... Ostanite što duže,potrošite što više love i sritno kući da nas preporučite dalje....

  • nlukac11 03.07.2010.

    čovjek je došao pameti pa navratio u dragulj svjetske baštine te sada tek vidi što je ljepota - uživaj

Komentiraj...
Vidi sve komentare