To je to što me zanima!

Michael Lohan: Moja kći nije prostitutka, to su izmišljotine

LiLo je navodno dobila 560.000 kuna od jednog od nasljednika sultana iz Bruneja. To je bila cijena da problematična glumica dočeka Novu godinu s njim u Londonu
Vidi originalni članak

Nedavno ju je optuživao da se drogira, da se navukla na crack i da se smuca sa sumnjivim tipovima i za sve krivio njenu majku Dinu (50). Michael Lohan sad je promijenio ploču i tvrdi da je njegova kći Lindsay (26) pravo nevinašce. 

- Moja kći nije kurva, a navodi da se seksa s bogatašima za novac, da je skupa prostitutka, to su najveće laži i izmišljotine koje sam ikad čuo - tvrdi Michael. 

Lindsay je navodno dobila 560.000 kuna od jednog od nasljednika sultana Hassanala Bolkiaha iz Bruneja. To je bila cijena da problematična glumica dočeka Novu godinu s njim u Londonu. Informaciju je otkrio upravo njen otac, no sad tvrdi da su ga mediji krivo shvatili i da je sve izvučeno iz konteksta.

Osim sultanova nasljednika, LiLo navodno ima i druge klijente koji je obasipaju skupocjenim darovima i skupo plaćaju njeno društvo. 

- Nikad mi ne bi palo na pamet reći da je Lindsay prostitutka jer ona to nikad ne bi radila i takvo što se nikad nije dogodilo - tvrdi Michael  te dodaje da Lindsay plaćaju da dođe na neko otvorenje ili drugu vrstu događaja zato što je slavna, ne zato što je prostitutka. 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • WOMANIZER 17.01.2013.

    od svih žena na svijetu, ovaj bogatun izabere nju??? mislim da je za te pare mogao dobiti neku "profesionalnu", vrhunsku i je**zovnu ženu, koja zna "zanat"!

  • nata callahan 17.01.2013.

    tako to ide kad netko jos u djetinjstvu uleti u divni i bljestavi svijet showbusinessa. nebrojeni su primjeri djece - zvijezda koji su zavrsili kao propaliteti, narkomani i prostitutke. uostalom, zna se kakvu vrstu zena preferira charlie sheen, s kojim se lindsay u zadnje vrijeme druzi.

  • marija1411 17.01.2013.

    ako i nije na dobru je putu da to postane

Komentiraj...
Vidi sve komentare