Obavijesti

Show

Komentari 12

Michael Lohan: Moja kći nije prostitutka, to su izmišljotine

Michael Lohan: Moja kći nije prostitutka, to su izmišljotine
5

LiLo je navodno dobila 560.000 kuna od jednog od nasljednika sultana iz Bruneja. To je bila cijena da problematična glumica dočeka Novu godinu s njim u Londonu

VIDEO

Nedavno ju je optuživao da se drogira, da se navukla na crack i da se smuca sa sumnjivim tipovima i za sve krivio njenu majku Dinu (50). Michael Lohan sad je promijenio ploču i tvrdi da je njegova kći Lindsay (26) pravo nevinašce. 

- Moja kći nije kurva, a navodi da se seksa s bogatašima za novac, da je skupa prostitutka, to su najveće laži i izmišljotine koje sam ikad čuo - tvrdi Michael. 

Lindsay je navodno dobila 560.000 kuna od jednog od nasljednika sultana Hassanala Bolkiaha iz Bruneja. To je bila cijena da problematična glumica dočeka Novu godinu s njim u Londonu. Informaciju je otkrio upravo njen otac, no sad tvrdi da su ga mediji krivo shvatili i da je sve izvučeno iz konteksta.

Osim sultanova nasljednika, LiLo navodno ima i druge klijente koji je obasipaju skupocjenim darovima i skupo plaćaju njeno društvo. 

- Nikad mi ne bi palo na pamet reći da je Lindsay prostitutka jer ona to nikad ne bi radila i takvo što se nikad nije dogodilo - tvrdi Michael  te dodaje da Lindsay plaćaju da dođe na neko otvorenje ili drugu vrstu događaja zato što je slavna, ne zato što je prostitutka. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin