To je to što me zanima!

Mick Jagger je 'izgubio glavu' i razveo se zbog nje, a fatalna manekenka opet strasno ljubi

Luciana je dodatnu slavu stekla vezom s frontmenom The Rolling Stonesa, a s kojim danas ima sina Lucasa (22). Svjetski showbiz mediji su joj dodijelili titulu razaračice brakova zbog te afere
Vidi originalni članak

Bivša djevojka slavnog rokera Micka Jeggera (78), televizijska voditeljica i bivša manekenka, Luciana Gimenez (52) uhvaćena je u vrućem klinču sa svojim dečkom, ekonomistom Renatom Breiom na jednoj od brazilskih plaža.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Bivša manekenka strastveno se ljubila sa svojim dragim, a posebnu pažnju privukao je njen bijeli bikini koji je istaknuo sve njezine atribute i zavidnu liniju koja je unatoč godinama još uvijek besprijekorna.

  Nije marila za slučajne prolaznike kojima je bila oku ugodna meta, a očito ni za paparazze koji su svoj posao uspješno obavili.

Podsjetimo, Luciana je dodatnu slavu stekla vezom s frontmenom The Rolling Stonesa, a s kojim danas ima i sina Lucasa (22). Svjetski showbiz mediji su joj dodijelili titulu razaračice brakova zbog afere. Naime, Mick je imao aferu s Lucianom dok je bio u braku sa tadašnjom suprugom, Jerry Hall (65).

ŽELI PLATITI RAČUNE Bivša mu ostala švorc pa digla milijune na njegovim pismima

- Ne znam što osjeća prema meni, ali razumijem da sam je vjerojatno povrijedila - izjavila je jednom prilikom Gimenez.

 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • 04.01.2022.

    Karma !

  • HR-realno 03.01.2022.

    Voli mlade palije 🤙

Komentiraj...
Vidi sve komentare