To je to što me zanima!

Mijenja stranu: R. Moore želi biti negativac u novom Bondu

Legendarni James Bond izrazio je želju da glumi u još jednom filmu iz serijala. Ipak, ovaj put ne želi biti junak nego negativac. Misli da 'loši dečki' imaju bolje rečenice
Vidi originalni članak

Roger Moore (85) je u čak sedam filmova glumio Jamesa Bonda te je po tom pitanju rekorder među glumcima koji su utjelovili najpoznatijeg tajnog agenta na svijetu. Glumio je Bonda od 1973. do 1985. godine, a sada se želi ponovno vratiti u serijal. Ipak, više nema želju glumiti junaka nego misli da bi bio savršeni negativac.

- Volio bih glumiti negativca u sljedećem filmu o Jamesu Bondu. Loši dečki imaju puno bolje rečenice i imaju divne govore. Osim negativca, mogao bih biti i novi agent 'M', pogotovo zato jer ta uloga ne zahtijeva puno kretanja - rekao je Roger Moore. 

Dodao je da, iako cijeni novog Bonda Daniela Craiga, ne sviđa mu se smjer u kojem se serijal kreće. Smatra da bi u filmovima o Jamesu Bondu trebalo biti manje nasilja. Kaže da se nasilni trend nametnuo jer se James Bond tijekom 80-ih godina prošlog stoljeća htio nadmetati s fimovima u kojima su zvijezde bili Sylvester Stallone i Arnold Schwarzenegger.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Perzefona Had 03.11.2012.

    Ajme...ja na prvu pomislila što će Tito u rubrici show...eto mu nove uloge :)

  • socijalist novoga kova 03.11.2012.

    rođi moj ,uvati se unuka i praunuka..lipo šetaj i vodi dicu na slajić ,na igralište..ostavi se manifetluka i gluposti ,nisu više sisate ljepotice za te

  • user_28947 03.11.2012.

    Nikad ne reci nikad..... :-)

Komentiraj...
Vidi sve komentare