To je to što me zanima!

Mike Myers pripremio se i za četvrti film o Austinu Powersu

Serijal o 'špijunu' Austinu Powersu uspio je kroz samo nekoliko godina svojem filmskom studiju donijeti velik novac i ući u filmske anale. A sada nam se možda sprema još jedan dio
Vidi originalni članak

Prošle smo godine obilježili dvadesetogodišnjicu pojave jednog od napornijih serijala poznatih čovječanstvu. U pitanju je serijal o 'špijunu' Austinu Powersu s Mikeom Myersom u glavnim ulogama.

Kažemo glavnim jer je Myers preuzeo uloge kako Austina Powersa tako i njegovog mrskog protivnika, Doctora Evila, a imao je i uloge sporednih likova Fat Bastarda i Goldmembera. Premda su ocjene publike, a i kritike, bile u najbolju ruku samo prosječne, serijal je začudo zaradio poprilično velik novac.

UBOJICA U AKCIJI 'Baba Roga' se vratila: Stigle su prve fotke iz 'John Wick 3'

Stoga nije nimalo čudno da Mike Myers, kojeg nismo vidjeli na kino platnima od 2009. kada je glumio u 'Nemilosrdnim gadovima', ima planove za oživljavanje ove franšize za koju smo mislili da je umrla još 2002. godine. Myersa su priupitali o mogućnosti da se vrati u franšizu o engleskom agentu i prije, no sada je glumac dao značajno pozitivniji odgovor no ikad ranije.

- Želio bih snimiti film iz perspektive Dr. Evila. Tako da bih snimio 'Dr. Evil 1', pa 'Austin Powers 4', tako bih to radio. Pokrenite mi kampanju, molim vas - rekao je glumac.

Ako Mike Myersu uistinu pođe od ruke da snimi još jedan film, i to iz perspektive nesposobnog negativca, možda ćemo uistinu dobiti i prvi duhoviti film iz tog serijala.

Na žalost, glumac Verne Troyer (glumio je Mini-Meja) preminuo je prošlog mjeseca, pa čak i ako Myers uspije u svojem naumu, Mini-Me će ostati stvar prošlosti.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • PraznaSlama_1 11.05.2018.

    Srecom je preminuo??

Komentiraj...
Vidi sve komentare