To je to što me zanima!

Mike Tyson: 'Najbolje godine života proveo sam u zatvoru'

Tyson je 1992. osuđen na šest godina zatvora i četiri godine uvjetne kazne zbog silovanja Desiree Washington, tada 18-godišnje natjecateljice u Miss Black America izboru ljepote
Vidi originalni članak

Boksačka legenda Mike Tyson (56) proveo je tri godine u zatvoru zbog, a kad je gostovao u 'The Pivot Podcastu' otkrio je kako su mu najbolje godine života bile one koje je proveo u zatvoru.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Tyson je objasnio kako je tijekom odsluživanja zatvorske kazne konačno pronašao mir u svom kaotičnom životu.

- Jako sam zahvalan. Ja sam kul tip, dobra sam osoba, prema svima sam se lijepo odnosio. Proveo sam najbolje tri godine života u zatvoru - ispričao je.

Kad su ga pitali je li mu nedostajao luksuzni život, bivši boksač je odgovorio da je imao mir.

- To ne znači ništa kada nemate mira. Bitno je postići ravnotežu. Potreban vam je vaš zdrav razum da biste mogli diktirali bilo koji dio života - poručio je.

Tyson je otkrio kako je u zatvoru vodio discipliniranu rutinu vježbanja kako bi se pripremio za povratak u ring te da bi u ćeliji znao otrčati i do 14 kilometara ukrug, a noću je neprestano skakao gore-dolje kako bi održao kondiciju.

Bivši boksač je ispričao kako je zaradio dodatnu godinu zatvorske kazne nakon što je napao zatvorskog čuvara

- Bio sam ljut na sve kad sam došao. Nisam znao da mi žele pokazati ljubav pa sam napadao čuvare, ali kasnije smo se bolje sporazumijevali - priznao je. 

Podsjetimo, Tyson je 1992. osuđen na šest godina zatvora i četiri godine uvjetne kazne zbog silovanja Desiree Washington, tada 18-godišnje natjecateljice u Miss Black America izboru ljepote. Iz zatvora je izašao 1995., nakon što mu je kazna smanjena na tri godine.

Unatoč vremenu provedenom iza rešetaka Tysonova karijera nije bila gotova te je vratio naslov prvaka u teškoj kategoriji nakon što je pušten. Borio se do 2005. kad je odlučio da je vrijeme za mirovinu. 

BORNINA PRIČA U stanu je imao boksačku vreću, lupao je lopticama po regalu, a upoznao je idola Mikea Tysona

- Volio bih da sam nastavio, ali vidio sam da me tuku. Jednostavno više nemam to u svom srcu. Neću omalovažiti sport time što ću izgubiti od ovakvog borca. Ovo je moj kraj - rekao je tada za The Guardian. 

 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • čovik-s-juga 10.01.2023.

    Nitko živ ga ne bi pobijedio 10 g da ga nisu utrpali u zatvor.

  • fabercastell 10.01.2023.

    Javno je priznao kao i mnoge dame da je i u zatvoru trpao redovito cak i policajkama,, dakle nije ti bilo lose

  • svojnasvome333 10.01.2023.

    Jbga stari i ja u muriji haha

Komentiraj...
Vidi sve komentare