To je to što me zanima!

Milan Popović: Igor Kojić i ja nismo nikad bili neprijatelji

Popović i Kojić slavili su Igorov rođendan u Loznici, a srpski poduzetnik otkrio nam je kako je darovao Kojiću ikonu, a zajedno su se družili i na jahti
Vidi originalni članak

Hvala Milanu što je priredio iznenađenje i doveo Aleksandra na moj rođendan, taj dan je za mene bio poseban. Aleksandar je predivno dijete koje puno volim i s kojim sam proveo prelijepe godine, neke veze su neraskidive. Svatko ko je Aleksandrova obitelj i moja je i svatko tko je moja obitelj i Aleksandrova je. Tako je sada, a tako će biti i uvijek. Živjeli!, napisao je Igor Kojić, bivši suprug Severine Vučković, na svojoj društvenoj mreži objavivši fotografiju s broda na kojem je pozirao zagrljen s Milanom Popovićem.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Popović, bivši partner Severine Vučković prije dva tjedna s njihovim sinom pojavio se na proslavi 35. rođendana Severninog bivšeg supruga Igora. Uzvanici su se okupili u Kojićevoj Loznici u Srbiji. Popović je jučer reagirao na glasine da je tom prigodom Igoru Kojiću poklonio skupocjeni automobil.

- Nije istina da sam Kojiću poklonio ikakav auto. Poklonio sam mu ikonu. Laži podmeću Severina i njezin tim. Igor i ja nikad nismo bili neprijatelji - rekao nam je srpski poduzetnik.

NOVO PRIJATELJSTVO Severinini bivši se druže: Igor Kojić proslavio je 35. rođendan u društvu Milana Popovića

Obojica su nedavno imali slične objave na svojim društvenim mrežama.

Kojić je 4. kolovoza na Instagramu objavio fotografiju iz teretane i napisao: Winter is coming”.

Devet dana kasnije Popović je na svom Facebooku objavio fotografiju putokaza na kojem piše ‘Popovići-Kojići’ (riječ je o dalmatinskom zaseoku), a u opisu fotografije stavio je istu rečenicu kao i Kojić: Winter is coming.

Slavljenik Kojić na naše pozive nije odgovarao.

Na dan kad je “razotkriveno” njegovo druženje s Popovićem uživao je u nogometnoj utakmici. Na društvenoj mreži bodrio je klub kojem je vatreni navijač, Crvena Zvezda, a posebnu je objavu posvetio još jednom Milanu, Zvezdinu nogometašu Pavkovu

POGLEDAJTE VIDEO: MIA NEGOVETIĆ OTKRILA S KIME BI VOLJELA DUET

Idi na 24sata

Komentari 89

  • bambino1234 27.08.2022.

    Igor Kojic je kao i Popovic paćenik za Severinom. Ne treba biti veliki psiholog za primijetiti poremecaje ova dva paćenika koji se ne mogu pomiriti sa cinjenicom da jedna Severina zivi svoj zivot sasvim normalno, pa cak i glamurozno unatoc svim podmetanjima i blokadama od ova dva poremecena paćenika. Obojici im fali Severina. Obojica su povrijeđeni, obojica si ne mogu oprostiti gubitak. Zajedno su jaci, to misle dok provociraju ovim fotografijama. A realno su nebitni, klasicna provokacija kad ne mogu nista drugo. Pala im je cijena..bez Seve su nula i nemaju nikakvu vrijednost. Jako pate...tuzno za gledati ove pokusaje i namjestene osmijehe. Tko je koga tu kupio i koja je cijena..pitanje je.

  • VLADEK72 26.08.2022.

    Rekao bi Izet, vi ste u najmanju ruku rođaci jer ste ulazili u istu rupu. Inače, imate jako puno rođaka, ni Seve ih se ne može svih sjetiti.

  • 25.08.2022.

    Dva muškarca, ali nijedan muško 😏

Komentiraj...
Vidi sve komentare