To je to što me zanima!

Milić Vukašinović se uključio u emisiju iz bolnice: 'Uplašio sam doktora, sad čekam operaciju...'

Zbog ogromnih bolova sam ipak poslušao suprugu Suzanu, koja je molila da idem kod doktora da vidim što je ta oteklina, rekao je Milić
Vidi originalni članak

Bivši bubnjar Bijelog dugmeta Milić Vukašinović (73) prije nekoliko je dana završio u bolnici radi aneurizme. Sada se uključio u emisiju 'Premijera - Vikend' i otkrio da čeka operaciju.

MILIĆ VUKAŠINOVIĆ Bivši bubnjar Bijelog dugmeta završio u bolnici: 'Dobro je, ali aneurizma je tempirana bomba'

- Trenutno sam u WC-u, pušim jer se tu jedino može pušiti. Na hitnom prijemu sam, u kardio-vaskularnoj klinici. Čekam na operaciju. Imam sad još snimanje pluća i srca. Ostalo sam sve obavio - rekao je Milić pa dodao da ovo traje već 15 dana. Kako kaže, još uvijek ima užasne bolove u lijevoj nozi. Otkrio je i da posljednjih pola godine ima oteklinu, ali je mislio da je u pitanju samo masno tkivo.

- Zbog ogromnih bolova sam ipak poslušao suprugu Suzanu, koja je molila da idem kod doktora da vidim što je ta oteklina. Otišli smo, čovjek mi je gledao nogu. Ja sam mu rekao: 'Ma, to je masno tkivo.' Čovjek se zaprepastio, rekao mi je: 'Nije to masno tkivo, već aneurizma uvećana tri, četiri puta. Ona ti je pritiskala neke živce, zato te dolje boli noga. Odmah poslije mene idi na hitnu, traži operaciju, jer ako pukne ta uvećana aneurizma, možeš umrijeti za dvije minute - ispričao je Vukašinović. 

Dodao je kako je stabilno, ali da su bolovi nekad nepodnošljivi.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • ante-portas 24.07.2023.

    Kad bi se zvao Milic i ja bi se drogirao.

  • epaor 24.07.2023.

    Vatreni poljubac, nisu loši, hevi metal narodnjaci

  • 24.07.2023.

    Koje je ime, a koje prezime?

Komentiraj...
Vidi sve komentare