To je to što me zanima!

Milica Majstorović najavila je samoubojstvo na Fejsu?

Pjevačica se prije nekoliko dana pokušala ubiti tako što se predozirala tabletama za spavanje. Milica je bila depresivna zbog neuzvraćene ljubavi
Vidi originalni članak

Bivša natjecateljica showa 'Operacija Trijumf' na svom Facebook profilu pisala je statuse kojima je svima dala do znanja kako je nesretna zbog neuzvraćene ljubavi.
- Možda nisam uspjela u svemu, možda nisam napravila sve što sam željela... ali sam naučila voljeti iako mi nije bilo uzvraćeno. Nikada nećeš shvatiti koliko sam te voljela... možda... onda kad me ne bude bilo i kad me ne budeš nigdje mogao naći, osim u stvarima koje podsjećaju na mene... i možda... bit će ti teško.. ali nikada kao meni zbog odluke da odem - napisala je pjevačica na svom Facebook profilu. Milica Majstorović prije nekoliko dana pokušala se ubiti tako da se predozirala tabletama za spavanje.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • anka12 23.02.2010.

    svi na fejs i dati joj podršku da idući put uspije u nakani,a ne da se samo zahebava

  • thrys 23.02.2010.

    Najviši postotak samoubojica prethodno najavi ili pokuša samoubojstvo. Smatram da je okrutno osuđivati tu djevojku, nikada ne znate u kakvoj ćete se situaciji naći i kako osjećati. Nadam se da će joj netko pomoći, jer depresija je nešto užasno.

  • Marin16 23.02.2010.

    Like!! :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare