To je to što me zanima!

Milijana blati supruga: 'Milojko je škrtica. Kupuje samo sitnice'

Do svađe je došlo nakon što su pojedini natjecatelji otkrili kako je Milojko posudio novac svom cimeru Ivanu Marinkoviću. Milijana je odmah rekla kako to ne može biti istina
Vidi originalni članak

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Milijana se prebacuje na mlađe, u show ulazi Požgaj?

Gledatelji srpskog showa 'Parovi' tjednima su svjedoci žustrih rasprava kontroverznog bračnog para Božić. Milijana (22) svakog dana sve više ponižava svog još uvijek zakonitog supruga Milojka (77), a ovaj put otkrila je kako je umirovljenik pravi škrtac. 

Iako se pričalo kako je mlada reality zvijezda u brak ušla isključivo zbog interesa, isplivali su nove informacije, a vjerujući Milijaninim riječima, Milojko je i prije ulaska u reality bio cicija. 

Do svađe je došlo nakon što su pojedini natjecatelji otkrili kako je Milojko posudio novac svom cimeru Ivanu Marinkoviću. Milijana je odmah rekla kako to ne može biti istina s obzirom na to da njezin suprug ne poteže brzo za novčanikom. I ne, godine nemaju veze s tim. 

- Ne vjerujem da je dobio novac. Možda ga je Ivan tražio, ali Milojko nikada ne da. Pa on ne bi dao niti 70 kuna. Ljudi, što vam je. Moje vjenčanje je bilo toliko skromno da sam ostala bez riječi - rekla je Milijana, a Milojko joj je odgovorio kako je veliku svotu novca dao njezinoj mami. 

- Od tvojih para mogla sam kupiti samo sitnice - rekla je Milijana za kraj. 

.

POGLEDAJTE VIDEO:

  Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Milijana se prebacuje na mlađe, u show ulazi Požgaj?

Idi na 24sata

Komentari 7

  • 03.08.2020.

    Milijko je svoje odradio,zaradio..... a śta ti balavico,samo bi lešo nešto,ujfu u šta se ljudi pretvaraju a posebno nove generacije žena,pa to 85% ludo prolupalo,samo da se njima i o njima,mi smo nebitni. Ajde prvo moraś zaslužiti biti osoba i dama a ne što širiš noge pa eto to je sve šta znaš.Pa to i ljenjivci znaju

  • istjerivač nejebice 17.05.2020.

    Marinirao piletinu mladu

  • kinopi 16.04.2020.

    Zesnka ima podocnjake do koljena na svakoj slici

Komentiraj...
Vidi sve komentare