To je to što me zanima!

Milijana lije suze: Milojko je 40 godina mlađu hvatao za guzu

Ne zanimaju me više ni jedan ni drugi, odlučno je rekla Milijana koja više ni ne zna oko čega se svađa s još uvijek zakonitim suprugom. Milojko je, pak, krenuo dalje pa sve češće ide oko natjecateljice Aleksandre Jakšić
Vidi originalni članak

Milijana Božić (22) svakodnevno se u srpskom reality showu 'Parovi' svađa sa suprugom Milojkom Božićem (74) te ga usput i vara s oženjenim Nemanjom Stamatovićem Žapcem (60). Posljednja žestoka svađa bila je oko podjele imovine. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- On ima bolji stan, a što ti imaš? Imaš kuću u Rakovici koja je na Gordanino ime - vikala je Milijana, a Milojko govorio produkciji neka pozovu odvjetnika jer ni pod koju cijenu više ne želi biti u braku. 

Milojko je naglasio da je sad 'solo igrač', a Milijana je i zaplakala. 

MILOJKO OČAJAN Milijana brani ljubavnika: 'On ne treba tabletu za potenciju'

- Više ne znam oko čega se svađamo. Njega više neću ni primjećivati. Ostavljen je i traži bilo koji način da me ponizi. Čudi me što i Žabac radi isto. Ne zanimaju me više ni jedan ni drugi - odlučno je rekla Milijana.

Milojko, pak, ima drukčije mišljenje. Kako Milijana polako pada u zaborav, Milojko pokušava zavesti drugu kandidatkinju u showu, Aleksandru Jakšić (34). Sve češće sjede jedno pored druga i razgovaraju, a u jednom trenutku Milojko ju je i uhvatio za stražnjicu.

SKORO 'PALA' TROJKA Milijana se seksala sa Žabcem dok je Milojko spavao pokraj...

- Neću to ni komentirati - rekla je Milijana. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 57

  • Pero Cigla 29.11.2019.

    Cirkus

  • CvjetnaRosa 29.11.2019.

    ok, jedno je prenositi vijesti iz “regiona”, al kad procitam milojko u naslovu doslovce mi je zlo 🤮 sretna da kod nas nema tih sr@nja kao zadruge, parove itd i onda nas vi bombardirate s tim probisvjetima sobnog iq-a svaki jbn dan, pa ZASTO pobogu, ZASTOOOO?????? 😩😩😩

  • dahhmal 28.11.2019.

    Zbog cega hrvatske novine toliko prate te gluposti

Komentiraj...
Vidi sve komentare