To je to što me zanima!

Milijana se seksala sa Žabcem dok je Milojko spavao pokraj...

Zbog afera s ljubavnikom Žapcem, Milijana se želi razvesti od Milojka, koji je teško podnio novonastalu situaciju. Ne može vjerovati kako mu je supruga zabila nož u leđa
Vidi originalni članak

Milijana Božić (21) više ne krije svoju zaljubljenost u bivšeg robijaša Nemanju Stamatovića Žapca, zbog kojeg je ostavila 53 godine starijeg supruga Milojka

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Žabac se ljubio s Milijanom u krevetu pored Milojka, a proširio je i vijesti kako je Milijana trudna. Iako su i Milijana i Nemanja u braku njima to očito ne predstavlja preveliki problem pa su se tako za čas prepustili strastima.

Sada su otišli i 'korak dalje' te su imali seks pred punom sobom ukućana, uključujući Milojka. Naime, kada su se svjetla ugasila i kada su ukućani zaspali, njih su se dvoje prepustili strastima. 

Zbog afera s ljubavnikom Žapcem, Milijana se želi razvesti od Milojka, koji je teško podnio novonastalu situaciju. Ne može vjerovati kako mu je supruga zabila nož u leđa i da zbog Žapca želi žrtvovati njihov brak. Milojko je pričao i s ostalim kandidatima jer je razočaran u Milijaninu odluku, ali ipak je ona ta koja je spavala s drugim muškarcima. 

VIŠE SE NE KRIJU Ljubavnik Milijani čupao kosu, a Milojko živčano gledao scenu

- Ne tražim milostinju od nje. Nikad nisam ni tražio da dinar uloži u kuću. Tražio sam odvjetnika da se razvedemo - priznao je Milojko Aleksandri, jednoj od sudionica showa, pišu srpski mediji. Ona ga je upozorila kako mu Milijana neće dati razvod, ali ako je tako odlučio, podržava ga.

Zbog vijesti o rastavi braka mnogi fanovi ovog najkontroverznijeg para u regiji su tužni. Milojko i Milijana vjenčali su se kod matičara u Požegi u Srbiji početkom rujna, a mladenka je tada tvrdila da je to najdivniji dan u njenom životu.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Idi na 24sata

Komentari 80

  • S.T.A.R.S 01.12.2019.

    Trpaj mala

  • Ivana 1177 01.12.2019.

    BOLESNO

  • Judita👥 28.11.2019.

    Nema poštovanja prema nikome ova djevojka

Komentiraj...
Vidi sve komentare