To je to što me zanima!

Milijunaš pokazuje pločice: U 4 tjedna riješio se pivskog trbuha

Sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama podijelio je svoj napredak. No, dio njih ga 'napada' kako koristi photoshop i uređuje fotografije i uz to uvlači trbuh dok pozira
Vidi originalni članak

Zvijezda 'Love Islanda' još je početkom veljače šokirala svojom transformacijom. Riječ je o milijunašu Charlieju Brakeu (25) koji je svoj pivski trbuh 'zamijenio' isklesanim i ravnim trbuhom. 

Na društvenim mrežama i sada objavljuje fotografije kako je izgledao prije dok je imao poveći trbuh i uz to fotografije kako izgleda danas. Daily Mail piše kako je ove zavidne rezultate postigao u samo četiri tjedna. 

Od zdravih navika kojih se pridržava nije odustao niti u karanteni. Većina ljudi se tada udebljala, no Charlie je marljivo vježbao i pazio na prehranu.

Sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama podijelio je svoj napredak. No, dio njih ga 'napada' kako koristi photoshop i uređuje fotografije i uz to uvlači trbuh dok pozira.

No, u njegovu obranu stao je njegov kolega i trener Frankie Foster. Poručio je kako se ovdje radi o mukotrpnom trudu. 

- Charlie je međunarodni jet-setter i često je slučaj da ne možemo svaki dan jesti istu hranu. Prije nego je otišao na Tajland, složili smo mu plan prehrane te se tamo priključio Muay Thai treninzima - rekao je njegov trener.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • mrTrobec 21.05.2020.

    Erpede

  • 21.05.2020.

    Imam i ja pločice bez obzira koliko popio piva,imam ih u wc,kuhinji,hodniku,terasi...

  • 21.05.2020.

    I ja isto ...ali me nitko ne zeli slikati i objavit u medijima

Komentiraj...
Vidi sve komentare