To je to što me zanima!

'Miljenica filmskog platna koja je ostavila trag u umjetnosti...'

Komemoracija će biti u četvrtak u 12 sati u Jugoslavenskoj kinoteci. Nakon govora, prenose srpski mediji, pustit će se film 'Ukleti smo, Irina' koji je snimljen 1973. godine
Vidi originalni članak

Glumica Neda Arnerić preminula je prošlog petka, a u beogradskom stanu na Vračaru pronašao ju je njezin brat Predrag. Glumica je tražila da bude kremirana te pokopana na Novom groblju u Beogradu u krugu bliskih prijatelja i obitelji. Želja joj je bila i da bude pored ljubavi svog života, Milorada Mešterovića.

Komemoracija će biti u četvrtak u 12 sati u Jugoslavenskoj kinoteci. Nakon govora, prenose srpski mediji, pustit će se film 'Ukleti smo, Irina' koji je snimljen 1973. godine. U njemu je Neda zajedno s Velimirom Batom Živojinovićem tumačila glavnu ulogu. 

- Grad Beograd odaje počast Nedi Arnerić, našoj velikoj glumici koja je tijekom karijere ostvarila značajne uloge kako na domaćoj tako i na međunarodnoj sceni. Bila je miljenica filmskog platna, dobila je brojne nagrade u Srbiji i Jugoslaviji te ostavila trag u filmskoj umjetnosti na koju smo svi ponosni - rekao je gradonačelnik Beograda, Zoran Radojičić, prenosi Beoinfo. 

Ispraćaj će biti u subotu u 16:30 sati na Novom groblju u Beogradu. Srpski mediji pišu kako će urnu položiti daleko od očiju javnosti. 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • menart 15.01.2020.

    Pocivala u miru Nedo 🙏

  • 14.01.2020.

    Tuga je gadna stvar. Počivala u miru.

Komentiraj...
Vidi sve komentare