Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
2 komentara

'Miljenica filmskog platna koja je ostavila trag u umjetnosti...'

Komemoracija će biti u četvrtak u 12 sati u Jugoslavenskoj kinoteci. Nakon govora, prenose srpski mediji, pustit će se film 'Ukleti smo, Irina' koji je snimljen 1973. godine

Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
2 komentara

Glumica Neda Arnerić preminula je prošlog petka, a u beogradskom stanu na Vračaru pronašao ju je njezin brat Predrag. Glumica je tražila da bude kremirana te pokopana na Novom groblju u Beogradu u krugu bliskih prijatelja i obitelji. Želja joj je bila i da bude pored ljubavi svog života, Milorada Mešterovića.

Neda Arneric | Autor: Boris Scitar/PIXSELL Foto: Boris Scitar/PIXSELL

Komemoracija će biti u četvrtak u 12 sati u Jugoslavenskoj kinoteci. Nakon govora, prenose srpski mediji, pustit će se film 'Ukleti smo, Irina' koji je snimljen 1973. godine. U njemu je Neda zajedno s Velimirom Batom Živojinovićem tumačila glavnu ulogu. 

Neda Arneric | Autor: Boris Scitar/PIXSELL Foto: Boris Scitar/PIXSELL

- Grad Beograd odaje počast Nedi Arnerić, našoj velikoj glumici koja je tijekom karijere ostvarila značajne uloge kako na domaćoj tako i na međunarodnoj sceni. Bila je miljenica filmskog platna, dobila je brojne nagrade u Srbiji i Jugoslaviji te ostavila trag u filmskoj umjetnosti na koju smo svi ponosni - rekao je gradonačelnik Beograda, Zoran Radojičić, prenosi Beoinfo. 

Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

Ispraćaj će biti u subotu u 16:30 sati na Novom groblju u Beogradu. Srpski mediji pišu kako će urnu položiti daleko od očiju javnosti. 

 

 

Naši partneri pišu
Message