To je to što me zanima!

Milojko 'opleo' po Milijani, želi drugu djevojku: 'Kakve babe, ja imam energije za mlade cure...'

Još je nedavno sve upućivalo na pomirbu, ali tenzije između kontroverznih supružnika Milijane i Milojka sve su veće. Božić nakon izlaska iz realityja 'Parovi' želi upoznati novu djevojku
Vidi originalni članak

Može ona pričati što želi. Nitko i ništa nju nije promijenilo. Ona je uvijek bila i bit će ljubiteljica staraca. Njezina ciljna skupina su oni od 60 do 80 godina, ispričao je Milojko Božić (75) u srpskom realityju 'Parovi' aludirajući na svoju suprugu Milijanu (23). Ona je na njegove riječi 'poludjela' pa ga je počela gađati u glavu sa svime što joj se našlo pri ruci. 

POGLEDAJTE VIDEO: 'Milijana vara supruga pred kamerama'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Prema Milojkovim riječima, nije mogla podnijeti istinu. 

- Eto kako se ona ponaša. Boli je istina. Na svadbi je bio Kobra, ona ga je ljubila i grlila. Nisam povrijeđen. Znam da ne govori istinu. Ona ne može bez starijih muškaraca, to je njezina dijagnoza - bijesan je Milojko.

Priznao je kako će se 'baciti' na posao čim izađe iz realityja te će sebi pronaći mladu djevojku.

- Ma kakve babe, imam puno energije da budem s mladom djevojkom. Što će mi neka starija? - odlučan je Božić. 

Milijana je još nedavno rekla kako osjeća krivicu što Milojko ima zdravstvenih problema, a on ju je zbog toga uzdizao u zvijezde. No, čini se kako je ovaj par podosta prevrtljiv pa između njih često eskalira. 

No kada Božić spominje svoju imovinu, Milijana teži pomirbi. On razmišlja o svojem zdravstvenom stanju pa je na vrijeme sastavio oporuku. Bez obzira na to što se i dalje nalazi u reality vili u Zemunu te ne zna što mu donosi sutrašnji dan, otišao je u Tajnu sobu 'Parova' pa se 'bacio' na posao.

- Dobro sam, nije mi loše, ali mislim kako je vrijeme da to sastavim. Imovina se mora podijeliti - komentirao je Božić. 

 

 

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • 121212 03.07.2020.

    ciko nije dobar u glavu kao ni ova njegova fufica

  • Ivan051094 03.07.2020.

    Kad vidim da ovakve stvari kod vas imaju prostor dođe mi da se ubijem

  • Mthesecond 02.07.2020.

    "Sto ce mi neka starija" 😄 Razocarao potencijalne zainteresirane vrsnjakinje I dame u godinama koje su bacale oko na njega,podvukao crtu :))) Mladje su na potezu 😃 Javite se s povjerenje m..Haha..

Komentiraj...
Vidi sve komentare