To je to što me zanima!

Miloš Biković odmara s bivšom i sadašnjom djevojkom: 'Blažen među ženama, e to je život...'

Biković je na odmor došao u društvu sadašnje djevojke, a Anja sa zaručnikom i bebom, a prema zajedničkim fotografijama jasno je da su njih dvoje ostali u dobrim odnosima
Vidi originalni članak

Srpski glumac Miloš Biković (34) ovih dana uživa na odmoru na planini Tari s djevojkom Ivanom Malić, a tamo je i s kolegama glumcima te bivšom djevojkom Anjom Alač (33).

Glumica Tamara Dragičević (32) također se nalazi tamo na odmoru, a objavila je i fotografije s druženja. S njima su njezin suprug Petar Benčina (37), glumica Jelisaveta Orašanin (33), kao i Anja Alač sa zaručnikom, pijanistom Andrejem Josifovskim (30).

Biković je na odmor došao u društvu sadašnje djevojke, a Anja sa zaručnikom i bebom, a prema zajedničkim fotografijama jasno je da su njih dvoje ostali u dobrim odnosima.

Miloš je čak i kum njenom zaručniku s kojim je u rujnu prošle godine dobila dijete. Na zajedničkim fotografijama glumačka ekipa je nasmijano pozirala i svi su očito bili dobro raspoloženi, a mnogi su pohvalili njihovo prijateljstvo.

SLAVI 34. ROĐENDAN Prepoznajete li dječaka na fotografiji? Danas je jedna od najvećih zvijezda na Balkanu

- Bravo narode, vidi se da se volite - piše u komentaru.

- Ali Biki koji je s bivšom i sadašnjom - komentirao je pratitelj.

- Biki blažen među ženama - dodao je drugi.

Biković je svoju sadašnju djevojku Ivanu upoznao na ljetovanju u Rovinju, a prvi put su se zajedno pojavili na premijeri filma 'Južni vetar - ubrzanje'.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • sinisabudimir 03.03.2022.

    Uživaju !

  • Mini69 31.01.2022.

    Kakav slatkis Milos🤣

  • najpametniji 1 31.01.2022.

    Na samu izjavu da znam gdje mi je bivša pepeljara leti prema meni😂😂😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare