To je to što me zanima!

Mimi Oro već je poznata policiji: 'Nisam prostitutka. Lijepa sam'

Milica je prije sedam godina uhićena s još sedam djevojaka i muškarac za kojeg se sumnjalo da ih je podvodio. Starleta je 2014. provela i osam dana u pritvoru
Vidi originalni članak

Starleta Tijana Maksimović (28) poznatija kao Tijana Ajfon i njezina prijateljica Milica Živanović (28) javnosti poznata kao Mimi Oro u utorak su uhićene zbog indirekte veze s mafijaškim klanom, pišu srpski mediji. 

POGLEDAJTE VIDEO:

  Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

No ovo nije prvi put da djevojke imaju problema sa zakonom. Poput bombe - prošle je godine odjeknula vijest kako je Ajfon uhićena u policijskoj akciji zbog podvođenja i prostitucije dok je ilegalno u čamcu pokušala prijeći Republiku Srbiju s još tri djevojke. 

I njezina dugogodišnja prijateljica Mimi Oro, piše Kurir, dobro je poznato lice u policijskoj stanici. Milica je prije sedam godina uhićena s još sedam djevojaka i muškarac za kojeg se sumnjalo da ih je podvodio. Starleta je 2014. provela i osam dana u pritvoru. 

- Nemojte, molim vas. Nisam ja za zatvor, vidite kako sam lijepa. Nisam prostitutka - pričala je Mimi Oro na sudu. No to nije sve. Nekoliko puta bila je i uhićena zbog fizičkog nasilja. 

Prvo se potukla s dvije djevojke u jednom noćnom klubu, a potom je napala nepoznatu djevojku na parkingu. 

OPET U PROBLEMU Starlete Tijana Ajfon i Mimi Oro su uhićene: Povezane s klanom?

- Te nakaze su mi cijelo vrijeme dobacivale nešto. Objasnila sam im neke stvari. Moram pohvaliti i dečke iz policije. Ljubazni su bili - pričala je tada Mimi. 

 

Idi na 24sata

Komentari 32

  • realista22 05.03.2021.

    Ko to hrani???

  • Snjezanaiante 04.03.2021.

    boze sveti..ja to ne bi stavila ni na ulicu..prije na neku njivu da plasi ptice

  • SlavonskiLapras 03.03.2021.

    Jedna od ovih iz zadruge.propala stroca

Komentiraj...
Vidi sve komentare