Show

Komentari 41

Starlete Tijana Ajfon i Mimi Oro su uhićene: Povezane s klanom?

Starlete Tijana Ajfon i Mimi Oro su uhićene: Povezane s klanom?

Mimi se s Tijanom godinama unazad druži, a zajedno su sudjelovale i u realityju 'Parovi'. Inače, srpski mediji često ju povezuju s prostitucijom iako je Mimi demantirala bilo kakvu vezu s tim kaznenim djelom

Starleta Tijana Maksimović (28) poznatija kao Tijana Ajfon i njezina prijateljica Milica Živanović javnosti poznata kao Mimi Oro (28) su uhićene, javlja Alo. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Djevojke su navodno indirektno povezane s mafijaškim klanom pod vodstvom Veljka Belivuka, poznatog pod nadimkom 'Velja Nevolja'.

Srpski mediji pišu i kako je prije mjesec dana u policijskoj akciji uhićen Velja Nevolja, ali i Tijanin bivši zaručnik Milovan Tadić kojeg se tereti da je na smrt pretukao Slobodana Vukića.

Ovo nije prvi put da je poznata starleta uhićena. Tijani je prošle godine određen jednomjesečni pritvor nakon što je uhićena u policijskoj akciji zbog podvođenja i prostitucije dok je ilegalno u čamcu pokušala prijeći Republiku Srbiju s još tri djevojke. 

Njezina prijateljica Mimi Oro proslavila se nakon što je izjavila kako je najveća ptica na svijetu - orao. S Tijanom se godinama unazad druži, a zajedno su sudjelovale i u realityju 'Parovi'. Inače, srpski mediji često ju povezuju s prostitucijom iako je Mimi demantirala bilo kakvu vezu s tim kaznenim djelom.