To je to što me zanima!

Minea i Ivana Banfić razvalile: 'Vratile ste nas u devedesete...'

Uz kraljicu dance scene I Bee i njezinu 'Šumicu' svi do reda su počeli divlje plesati na plesnom podiju. Banfić razglas uopće nije trebao jer je publika bila glasnija od nje
Vidi originalni članak

Uz kraljicu dance scene, Ivanu Banfić I Bee (49), i njezinu 'Šumicu' u subotu su se svi razbacali na plesnom podiju. Banfić, koja je na scenu izletjela u svemirskom odijelu, razglas uopće nije trebao jer je publika bila glasnija od nje.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Ludilo, čista ludnica, pa vi niste normalni - viknula je pjevačica s pozornice. Prije nje je nastupila Renata Končić Minea (41), koja je počela pjesmom 'Rano' i sve su ruke bile u zraku. Mnogi su na 'Vrapce i komarce' okinuli do kraja pa su se počeli penjati na pozornicu kako bi zapjevali s njom.

- Ove dvije curke su plesale sa mnom na svim mojim turnejama ‘90-ih i 2000-ih. Već napamet znaju koreografiju, u snovima je vjerojatno plešu - našalila se Renata. Uslijedili su hitovi 'Good Boy', 'Sija sunce', 'Da me oće Stipe' i 'Uberi ljubicu'. Stariju publiku iznenadilo je što su u prvim redovima stajali klinci od kakvih 18 godina koji su znali svaki tekst napamet. 

- Volim i Mineu i Ivanu, a pjesme sam čula na YouTubeu, tako sam ih naučila. Šteta što takvih pjesama nema i danas - bio je samo jedan od komentara.

Nakon ponoći pjevačice su se spustile među publiku. Svi su htjeli porazgovarati s idolima uz koje su odrastali i zahvaliti im što su ih vratile u 90-e godine prošlog stoljeća.

OTIŠLA DO KRAJA, SLIKALA SE SAMO U ŠTIKLAMA I RUKAVICAMA: 'Vide joj se čak i grudi, iako je okrenuta leđima...'

Idi na 24sata

Komentari 7

  • čoviksjuga 04.02.2019.

    Jedan je Mišo !

  • 03.02.2019.

    To je prije kartonski Ron Jeremy nego li Mišo 😁

  • 03.02.2019.

    “Neki su se nasukavali kroz ulazna vrata..” nasukavali su se kroz vrata???? Nasukavali? Aaaaa🤣🤣🤣🤣👍👍👍

Komentiraj...
Vidi sve komentare