Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
7 komentara

Minea i Ivana Banfić razvalile: 'Vratile ste nas u devedesete...'

Uz kraljicu dance scene I Bee i njezinu 'Šumicu' svi do reda su počeli divlje plesati na plesnom podiju. Banfić razglas uopće nije trebao jer je publika bila glasnija od nje

Foto: Bojan Lutring
7 komentara

Uz kraljicu dance scene, Ivanu Banfić I Bee (49), i njezinu 'Šumicu' u subotu su se svi razbacali na plesnom podiju. Banfić, koja je na scenu izletjela u svemirskom odijelu, razglas uopće nije trebao jer je publika bila glasnija od nje.

- Ludilo, čista ludnica, pa vi niste normalni - viknula je pjevačica s pozornice. Prije nje je nastupila Renata Končić Minea (41), koja je počela pjesmom 'Rano' i sve su ruke bile u zraku. Mnogi su na 'Vrapce i komarce' okinuli do kraja pa su se počeli penjati na pozornicu kako bi zapjevali s njom.

Foto: Bojan Lutring

- Ove dvije curke su plesale sa mnom na svim mojim turnejama ‘90-ih i 2000-ih. Već napamet znaju koreografiju, u snovima je vjerojatno plešu - našalila se Renata. Uslijedili su hitovi 'Good Boy', 'Sija sunce', 'Da me oće Stipe' i 'Uberi ljubicu'. Stariju publiku iznenadilo je što su u prvim redovima stajali klinci od kakvih 18 godina koji su znali svaki tekst napamet. 

Foto: Bojan Lutring

- Volim i Mineu i Ivanu, a pjesme sam čula na YouTubeu, tako sam ih naučila. Šteta što takvih pjesama nema i danas - bio je samo jedan od komentara.

Foto: Bojan Lutring

Nakon ponoći pjevačice su se spustile među publiku. Svi su htjeli porazgovarati s idolima uz koje su odrastali i zahvaliti im što su ih vratile u 90-e godine prošlog stoljeća.

OTIŠLA DO KRAJA, SLIKALA SE SAMO U ŠTIKLAMA I RUKAVICAMA: 'Vide joj se čak i grudi, iako je okrenuta leđima...'

Naši partneri pišu
Message