To je to što me zanima!

Mirela kći šalje na izbor ljepote, hvali se da joj je otac glumac

Iako je još prije dvije godine bila kritizirana jer je Lanu Lourdes prijavila na izbor ljepote, Mirela je ove godine u travnju opet učinila istu stvar, piše Večernji list
Vidi originalni članak

Obožava glumiti, pjevati i plesati. Otac joj je glumac Goran Višnjić (39). Talent je valjda naslijedila od njega, napisala je Mirela Rupić (40) uz Lanine fotografije na dječjem izboru ljepote. Šibenčanka je u travnju ove godine kćer Lanu Lourdes (4) prijavila na američko internetsko natjecanje za najljepšu djecu, piše Večernji list.    

Mirela Rupić svoju kćer na izbor ljepote prijavila je i prije dvije godine. Tada je također napisala kako je malena  vesela i uvijek raspoložena za zabavu te da je spremna plesati, pjevati, a čak i glumiti i to vjerojatno zbog gena njezinog oca Gorana Višnjića.

Izvorni tekst pročitajte u Večernjem listu

Idi na 24sata

Komentari 244

  • RubiNasta 17.07.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 6 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • RubiNasta 17.07.2011.

    Pokosica si sama uplaćuje staž pa si je i kupila stan na kredit,a gđa Rupić nema posla jer ne želi radit bilo što

  • gloriaaa 17.07.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare