To je to što me zanima!

Mirjana Hrga i Maja Šuput zavoljele istog doktora

Voditeljica i pjevačica kod doktora Deana Šarića skinule su dioptriju. S Majom Šuput je proljetos prekinuo, a s Mirjanom odnedavno zajedno živi
Vidi originalni članak

Veza s Deanom Šarićem (43) za mene je davna prošlost. Da ga nisam vidjela po novinama, ne bih se ni sjetila da smo bili zajedno. Nije istina da naš prekid još nisam preboljela. Kako nisam kad s frendicama uživam na moru i umirem od smijeha, rekla je pjevačica Maja Šuput (29). Ona je u prosincu prošle godine kod zagrebačkog oftalmologa Deana Šarića skinula dioptriju. Ubrzo su se zaljubili. U središtu Zagreba moglo ih se vidjeti kako se zajedno voze na njegovu motoru. No početkom proljeća par je prekinuo. Maja tvrdi da njihov razlaz nema veze s drugom ženom. Upravo u vrijeme njihova prekida u ordinaciju dr. Šarića došla je voditeljica Mirjana Hrga (34).
Nakon što je i ona skinula dioptriju, počela je izlaziti sa simpatičnim liječnikom. Odnedavno par navodno živi zajedno u njegovoj kući na samoborskim brežuljcima.
- Ako želite razgovarati o mojemu poslu, transplantaciji rožnica ili nečemu sličnom, možemo. O privatnim stvarima neću govoriti jer ne želim da se to vuče dalje - rekao je dr. Šarić. No on nije prvi zajednički muškarac pjevačice i voditeljice. Maja je u četvrtom razredu srednje škole hodala sa Sašom Sušecom, s kojim je Mirjana lani prekinula nakon tri godine veze.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • GOX 17.07.2008.

    24 sata koje ste vi govno od novina... kaje vrijeme krastavaca??? daj odjebite s tim temama trujete tu mladež, bolje si skračujte vrijeme s razgovorima unutar firme kak ste si svi super,svi znamo za one mail ove koje su kružili unutar vaše firme...

  • me myself and i 17.07.2008.

    bice da obe imaju isti ukus iliti ga neukus

  • user_26140 17.07.2008.

    daj bigmama ne baljezgaj

Komentiraj...
Vidi sve komentare