To je to što me zanima!

Mirjanu žicali autogram: 'Auto nemam, ali gram imam uvijek'

Mirjana je posjetila klub u Zaboku i podružila se s posjetiteljima te odgovarala na pitanja. Zanimalo ih je koliko je zaradila, a ona je dokazala da nema ni za grudnjak
Vidi originalni članak

Zagorci su opušteni, vole si popiti i jako vole cajke. Ekstra je ovo bilo, došlo je puno ljudi, a ja sam imala govor u svom fazonu, onako kako to uvijek radim, rekla je Mirjana (22).

Animir dama iz bosanskih Laktaša oduševljena je zagorskim bregima i domaćinima.

- Pitali su me za autograme, a ja sam im rekla da auto nemam, ali zato uvijek imam gram - rekla je Mirjana. Otvoreno se šalila i na račun svog dvomjesečnog boravka u Big Brother kući.

- Pitali su me svi ovdje koliko sam zaradila. Po fotografijama iz kluba vidjet ćete da nisam zaradila niti dovoljno da kupim i obučem grudnjak - iskrena je bila Praizović. Najavila je i božićni video kao iznenađenje za obožavatelje, a drago joj je i da se maknula od licemjerja ukućana iz BB kuće.

- Moj cilj je jedino da zabavim ljude - kaže Mirjana. 

Idi na 24sata

Komentari 134

  • Leina Šumsko Dijete Likovic 26.12.2015.

    A dajte kaj se niste čudili toliko i zvali Mariju i Isusa dok je stefka noge sirila i nakon toga pijano vredjala i ko zadnja seljačina se ponašala ko i njena neznam kak bi ju nazvala majka XD Ova Mirjana je bar smiješna ako Niš drugo,a neko ju iz zahebancija traži autogram,a VI odmah nasrnuli svi ko da je neznam sta.Takve vaše reakcije Mirjanu i drže još u novinama.

  • Cooleech 22.12.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 1 mojih pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš tekući račun bit će privremeno blokiran.

  • Uznik 22.12.2015.

    Gagorje je MEKA za srbadiju i partizane

Komentiraj...
Vidi sve komentare