To je to što me zanima!

Mirko Andrei poklonio zvijezdu s neba i dobio dugoiščekivani poljubac: 'Isplatilo se čekati...'

Iako je Mirko Andrei dao do znanja da je ona otpočetka bila njegova favoritkinja i da nema razloga da se brine o drugim curama, Andrea je htjela znati kako stvari stoje s njezinom sestrom blizankom
Vidi originalni članak

Nakon razmirica koje su se u showu 'Ženim sina?' javile između Mirka i Andree, došlo je vrijeme za iskren razgovor o problemima koje dosad nisu uspjeli riješiti.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Mirko je promijenio svoj stav prema Andrei i nakon burnog početka izleta odlučio je odustati od njezine sestre blizanke Diane. Nakon što su priznali svoje osjećaje jedno drugome, Mirko i Andrea uputili su se na romantičnu večeru.

- Dosta dugo je bilo push and pull, sada je vrijeme da malo ja iskažem emocije. Vrijeme je za to da budemo iskreni jedno prema drugome - zaključio je Mirko koji je za Andreu pripremio iznenađenje koje je vrlo teško nadmašiti.

Mirko je Andreu prvo iznenadio romantičnim ambijentom i svojom slatkorječivošću.

- S obzirom da se bliži kraj, drago mi je da si ti tu sa mnom. Ja sam u sebi siguran da ni jedna cura nije trebala biti tu osim tebe - poručio joj je Mirko, pa dodao:

- Ne znam što treba čovjek za tebe napraviti da te poljubi. Da ti skine zvijezde s neba? - pitao je. 

Andrea se našalila da će to vidjeti tek kad joj pokuša skinuti zvijezdu s neba, a Mirko joj je pripremio najbolji mogući odgovor. Nakon što joj je otkrio da je kupio upravo zvijezdu koja se nalazi točno iznad njih, Mirko je Andreu oborio s nogu i originalnim poklonom zaslužio dugo iščekivani poljubac.

- Isplatilo se čekati poljubac s Andreom. Poljubac je jako strastven. Rekao sam odmah da s Andreom ima iskre, a to se vidi u samom poljupcu - zaključio je Mirko nakon strastvenog poljupca s Andreom.

Iako je Mirko Andrei dao do znanja da je ona otpočetka bila njegova favoritkinja i da nema razloga da se brine o drugim curama, Andrea je htjela znati kako stvari stoje s njezinom sestrom blizankom, koja joj je trenutno jedina konkurentica u showu.

SIN ŽELI OSVOJITI OBJE Mirko i tata Miljenko iz 'Ženim sina' odveli sestre na izlet: Kad drami znači da je zainteresirana

- Ja nisam s njom osjetio povezanost koju osjećam s tobom, niti sa bilo kojom drugom curom u ovom showu - odgovorio je Mirko koji je iza sebe ostavio fantaziju o dvije blizanke i, čini se, posvetio se samo jednoj od njih.

Hoće li se Mirko pridržavati svojih riječi ili će samozatajna sestra blizanka poremetiti planove Andrei, ne propustite doznati u sljedećoj emisiji showa 'Ženim sina?'.

POGLEDAJTE VIDEO: NOVA SEZONA 'TKO JE KRIV' S JURAJEM ŠEBALJEM

Idi na 24sata

Komentari 5

  • sky linee 14.09.2022.

    Bolje mi je brak na prvu ali ženim sina ova sezona je puno zanimljivija od one prošle... više je svađa itd hahaha..nije sve med i mlijeko

  • cro321 14.09.2022.

    kakav panj i to se naziva muškarcem danas 😂😂

  • sljastrava 14.09.2022.

    Ovaj je isti čvorak u faci

Komentiraj...
Vidi sve komentare