To je to što me zanima!

Mirna se skinula u badić: 'Prije me bilo strah, godinama nisam bila na moru. Sada je drugačije'

Bivša kandidatkinja 'Života na vagi' redovito vježba, a uz vježbe u teretani usklađuje i svoju prehranu. Priznaje kako ju je prije no što je smršavjela bilo strah ući u more. Sada se to promijenilo
Vidi originalni članak

Mirna Posavec (28) bivša je natjecateljica četvrte sezone showa 'Život na vagi' koja je predanim radom smršavjela 50 kilograma. U show je ušla sa 135 kilograma i svojom transformacijom mnoge inspirirala. Dijetu je nastavila po završetku showa, a sada se osposobljava za instruktoricu fitnessa. Svoj uspjeh redovito pokazuje na društvenim mrežama.

POGLEDAJTE VIDEO: Drastične promjene - mršavjeli su velikom brzinom

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sada je na svom Instagram profilu objavila fotografiju na kojoj pozira u kupaćem kostimu. Mirna se nakon puno godina napokon okupala u moru. 

- Naučila sam da hrabrost nije odsustvo straha, nego da je to pobjeda nad njime. Hrabar čovjek nije onaj koji se ne osjeća uplašeno, nego onaj koji nadvladava taj strah - napisala je Mirna u opis fotografije citirajući Nelsona Mandelu.

- Prije me bilo strah ući u vodu. Nisam bila na moru godinama. Danas je to druga priča - dodala je i istaknula kako je zahvaljujući showu i trenerima uspjela prebroditi svoj strah te sada može ući u vodu bez napadaja panike. 

Njezini pratitelji komentirali su joj fotografije s mora koje je podijelila. Pohvalili su njezinu ustrajnost.

- Svaka čast, samo naprijed i bez straha. Zaslužuješ jedno gigantsko bravo za taj uspjeh. Nadoknadi sve one godine kupanja koje si propustila. 

SMRŠAVJELA 50 KILOGRAMA Mirna nakon 'Života na vagi' dijeli recepte: Hrani se zdravo

Mirna redovito vježba, a uz vježbe u teretani usklađuje i svoju prehranu. Sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama nerijetko objavljuje recepte onoga što sebi sprema. Redovito je hvale kako joj obroci izgledaju jako ukusno i primamljivo.

Osim što redovito dijeli svoje zdrave recepte, bivša kandidatkinja 'Života na vagi' piše roman o izvanzemaljcima. Priželjkuje i njegovu adaptaciju na kino platnu. 

 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • 30.06.2020.

    Bravo za Mirnu!

  • ponosna slavonija 29.06.2020.

    Recite što hoćete ali cura je skinula toliko kila i svaka joj čast na tome.

  • It's kišing 29.06.2020.

    Bolje se tjedan dana sramotiti na moru nego cijelu godinu crkavati u teretani...

Komentiraj...
Vidi sve komentare