To je to što me zanima!

Miro nakon Tatjane traži curu na fejsu: Neće biti po maminom

Eto cure, sad sam sam pa vi što ste mlađe od 35 dođite, neće biti po maminom. Starije neka produže pa ćete biti sve zadovoljne, napisao je Miro, a potom je komentar izbrisan...
Vidi originalni članak

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Pukla ljubav: 'Trebala sam se seliti k Miri, ali on je ustuknuo'

Farmer Miro Vojvodić (48) u 'Ljubavi na selu' odabrao je Tatjanu Štulinu (46), a za njihovu vezu navijala je i Mirina majka. Međutim, njihova romansa nije uspjela. Između nje i Mire već je eskaliralo kada je tijekom romantičnog putovanja na Hvaru saznala kako se bez njezina znanja nalazio s Irenom Slopšek (45). 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Bili su na, kako Miro kaže, prijateljskom piću, dopisivali su se te su slali zajedničke fotografije Tatjani. Njoj se to nije svidjelo te joj je zasmetalo što joj je lagao da je sam, a Irena je bila pored njega.

Kad je Miro shvatio da od djevojaka koje su boravile na njegovom imanju nema ništa, odlučio je uzeti stvar u svoje ruke. Na društvenim mrežama aktivan je i nedavno je komentirao sezonu 'Ljubavi na selu' u kojoj je bio.

- Eto cure, sad sam sam pa vi što ste mlađe od 35 dođite, neće biti po maminom. Starije neka produže pa ćete biti sve zadovoljne - napisao je Miro ispod poveznice na jedan članak o realityju. Komentar je, potom, izbrisan. 

Međutim, gledatelji realityja su se nadovezali na tu izjavu.

- Meni se čini da je on malo previše u životu slušao mamu - komentirali su te istaknula da se dosad nije ni oženio jer je slušao majku u svemu. 

Idi na 24sata

Komentari 69

  • centarfor 21.03.2020.

    SOS

  • dobar dan 333 21.03.2020.

    Hakija i onaj Valter jedini normalni u toj emisiji...koliko toliko

  • Counter64 21.03.2020.

    Tako zgodan muskarac moze sto hoce,zato i zivi s mamom ,mamin ljepotan...

Komentiraj...
Vidi sve komentare