Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Imate priču? Zovite i šaljite! 099/224-2424 za WhatsApp, Viber, MMS, SMS email: reporter@24sata.hr telefon za čitatelje: 01/24-24-242
69 komentara

Miro nakon Tatjane traži curu na fejsu: Neće biti po maminom

Eto cure, sad sam sam pa vi što ste mlađe od 35 dođite, neće biti po maminom. Starije neka produže pa ćete biti sve zadovoljne, napisao je Miro, a potom je komentar izbrisan...

Foto: RTL/Facebook
69 komentara

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Pukla ljubav: 'Trebala sam se seliti k Miri, ali on je ustuknuo'

Farmer Miro Vojvodić (48) u 'Ljubavi na selu' odabrao je Tatjanu Štulinu (46), a za njihovu vezu navijala je i Mirina majka. Međutim, njihova romansa nije uspjela. Između nje i Mire već je eskaliralo kada je tijekom romantičnog putovanja na Hvaru saznala kako se bez njezina znanja nalazio s Irenom Slopšek (45). 

POGLEDAJTE VIDEO:

Bili su na, kako Miro kaže, prijateljskom piću, dopisivali su se te su slali zajedničke fotografije Tatjani. Njoj se to nije svidjelo te joj je zasmetalo što joj je lagao da je sam, a Irena je bila pored njega.

Foto: RTL

Kad je Miro shvatio da od djevojaka koje su boravile na njegovom imanju nema ništa, odlučio je uzeti stvar u svoje ruke. Na društvenim mrežama aktivan je i nedavno je komentirao sezonu 'Ljubavi na selu' u kojoj je bio.

- Eto cure, sad sam sam pa vi što ste mlađe od 35 dođite, neće biti po maminom. Starije neka produže pa ćete biti sve zadovoljne - napisao je Miro ispod poveznice na jedan članak o realityju. Komentar je, potom, izbrisan. 

Foto: RTL

Međutim, gledatelji realityja su se nadovezali na tu izjavu.

- Meni se čini da je on malo previše u životu slušao mamu - komentirali su te istaknula da se dosad nije ni oženio jer je slušao majku u svemu. 

Foto: FACEBOOK

Naši partneri pišu
Message