To je to što me zanima!

Miroslav Kordić o 'MasterChefu' i planovima: 'Stres me blokirao da pokažem sve ono što znam'

Fit obrok, inspiriran 'poke bowlom' nije donio sreću Miroslavu, koji ga je pripremio najlošije od svih kandidata u stres-testu. S njim su se za ostanak u showu natjecali još i Ivana, Ivan te Antonia
Vidi originalni članak

Nisam razočaran što sam ispao, samo je ostao žal što se privremeno rastajem od tako dobre ekipe, govori nam Miroslav Kordić koji je u epizodi emitiranoj u petak napustio 'MasterChef'.

OSTAT ĆE MU SVE U LIJEPOM SJEĆANJU Miroslav napustio MasterChef: 'Sva moja putovanja po svijetu ne mogu se usporediti s ovim!'

Fit obrok, inspiriran 'poke bowlom' nije donio sreću Miroslavu, koji ga je pripremio najlošije od svih kandidata u stres-testu. S njim su se za ostanak u showu natjecali još i Ivana, Ivan te Antonia

'Okolnosti i stres blokirali su me nekada'

- Djelomično sam zadovoljan onim što sam pokazao i mislim da su me nekada okolnosti i stres blokirali da pokažem ono što znam i iz tog razloga sam radio neke grešne koje inače ne bih radio - kaže simpatični Hercegovac.

REAKCIJA Meri reagirala na audiciju u Masterchefu: 'U jednom trenu sam se htjela okrenut i pobjeć'

Dosad se sedam puta našao u stres-testu. U jednom od izazova morao je replicirati fiš paprikaš chefa Gorana Kočiša. S obzirom na to da je Kočiš donio kontinentalnoj gastronomiji prvu, dugo sanjanu Michelinovu zvjezdicu, kandidati su bili još pod većim pritiskom. 

- Bio mi je to najbolji izazov, gdje sam se najviše uspio približiti originalu - ističe Miroslav.

Ipak, pamti i teže zadatke.

- U showu mi je bilo najteže kreirati ideju za jelo koje treba raditi - govori.

Zavolio kuhati u djetinjstvu

Žiri, Damir Tomljanović, Melkior Bašić i Stjepan Vukadin, davali su različite komentare. Miroslav ih je ponekad očarao, ali i razočarao.

- Žiri me je jednom riječju fascinirao u svim segmentima, prenošenje znanja, kreativni savjeti, pravednost, strpljenje, želja za našim napredovanjem, čista 10 - kaže natjecatelj, koji je ljubav prema kulinarstvu razvio još u djetinjstvu.

-  S vremenom je samo rasla do te mjere da sam se odvažio sudjelovati na Masterchefu - ističe.

Miroslav radi u udruzi za nezbrinutu djecu te je član HGSS-a. Rad s djecom ga ispunjava.

- Moj smisao života je pomaganje drugima.  Ako Bog da, do kraja života ću raditi taj posao - rekao je ranije.

'MASTERCHEF' Miroslav se pogubio u zadatku: 'To je kao da kažeš da je tema Japan, a ti napraviš štrukle...'

Sad ima puno planova.

- Otvaranje restorana, a bi li se prijavio u još neki šou? Možda nekada u budućnosti dok se utisci slegnu od nezaboravnog putovanja zvanog Masterchef - zaključuje.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • moram reći ... 13.11.2023.

    Legenda! Svjestan da je daleko dogurao i da nema jasno znanje kao vecina tamo, bio i ostao najpozitivniji lik, humoristična, dobričina. Želim mu sve najbolje i da Tucmana ugosti u Čitluku kao gospodina profesora! 🙏🦾

  • Molykadosy 08.11.2023.

    Sretno dalje!

Komentiraj...
Vidi sve komentare