To je to što me zanima!

Mirren postala kuma zadnjem brodu izgrađenom u Uljaniku

Kruzer je krajem srpnja otplovio iz Pule, a svojih prvih 228 putnika ukrcao je 15. kolovoza i plovio od islandskog Reykjavika do kanadskog Quebeca. Potom je doplovio do New Yorka
Vidi originalni članak

Britanska glumica Helen Mirren (74) postala je kuma luksuznom polarnom kruzeru 'Scenic Eclipse', zadnjem brodu izgrađenom u pulskom Uljaniku, javlja Glas Istre. Glumica je na Pristaništu 88 njujorškog Manhattan Terminala u utorak izgovorila tradicionalni blagoslov, nakon čega je udarac boce o trup broda formalno označio početak života ovog kruzera. 

Kruzer je krajem srpnja otplovio iz Pule, a svojih prvih 228 putnika ukrcao je 15. kolovoza i plovio od islandskog Reykjavika do kanadskog Quebeca. Potom je doplovio do New Yorka. U vlasništvu je kompanije Scenic u kojoj je na čelu Australac Glen Moroney. 

Helen je u svojoj karijeri nagrađena Oscarima, Tonyjem i Emmyjem, a priznala je i da nikad nije krstarila pa joj je bila nevjerojatna čast što je od sada kuma jednom veličanstvenom brodu. 

Prihvatila je poziv, kaže, jer su najviši ekološki standardi bili postavljeni pred graditelje broda kako bi on imao što manji utjecaj na okoliš osjetljivih morskih područja. 

- Sumnjam da bi me zanimalo da budem kuma da Scenic Eclipse nije 'zeleni brod' - rekla je Mirren. Da je kruzer lik u filmu, kaže glumica, bio bi mlada, moderna i otkačena kraljica. 

- Kad bi Neptun imao kraljicu, ona bi mogla biti Scenic Eclipse - rekla je Mirren. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 3

  • purgerica prva 12.09.2019.

    Zanimljiv sliučaj, porno glumica s početka karijere! Ispade ovo zgodno, ionak je oko Uljanika na vidjelo izašla cijela poilitička prostitucija.

  • Billericay Dickie 12.09.2019.

    Na žalost, znanost se pretvorila u turizam. Baš sam nedavno prelistao jedan znanstveni časopis i sve vrvi reklamama za znanstvene ekspedicije na luksuznim kruzerima. Rute su prema sjevernom polu, Anktartici, a ima i do Galapagosa. Ekspedicije su tim privlačnije/skuplje ako ide i neki poznati znanstvenik. Tako se ekspedicija na Galapagos reklamira s Richardom Dawkinsom, poznatim promicateljem Darwinizma.

  • Glupijugovic 12.09.2019.

    Ona postala kuma a hrvatska vlada postala ubica uljanika

Komentiraj...
Vidi sve komentare