To je to što me zanima!

Mirren: Simpatično je kad mi posinka zamijene za supruga

Britanska glumica Helen Mirren, koja je za ulogu u filmu 'Kraljica' osvojila Oscara, kaže kako joj je posinak Rio Hackford (45) najbolja pratnja na crvenom tepihu
Vidi originalni članak

Britanska glumica, koja je za ulogu u filmu 'Kraljica' osvojila Oscara, kaže kako joj je posinak Rio Hackford (drugi s desna) najbolja pratnja na crvenom tepihu.

- Izgledamo toliko skladno pa svi misle da mi je on zgodan mlađi suprug, i to mi je slatko - rekla je Helen Mirren (70) o sinu, kojega je njezin muž, redatelj Taylor Hackford (71), dobio u prijašnjem braku. 

Inače, glumica se nedavno pojavila na naslovnici modnog časopisa Vanity Fair koju je snimila kultna fotografkinja Annie Leibovitz.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • piksa123 06.02.2016.

    jel ovo keba na slici

  • Moslavka 06.02.2016.

    Meni je zao mojeg sina kada me ljudi pitaju dali je to moj muz a on moja pljunuta slika. Meni je sezdeset a njemu 35. Sada kada budemo skupa putovali ja se moram obuci i ponasati kao stara baba da njemu nije neugodno. Meni je to kompliment ali ne njemu. Ova zenska mi se svidja kao glumica i kao osoba. Ako posinku to ne smeta, samo hrabro naprijed na crvenom tepihu.

  • bijesna baba 06.02.2016.

    obozavam ju

Komentiraj...
Vidi sve komentare